Τα είπαν με τον Πλάθα οι Χατζηδάκης και Καράμπελας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τα είπαν με τον Πλάθα οι Χατζηδάκης και Καράμπελας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Χρήστος Τσάλτας 18:37 - 27.06.2023

Ο Ζοάν Πλάθα παρουσιάτηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τον Ισπανό κόουτς να έχει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους παίκτες του, τους Μανώκη Χατζηδάκη και Ζώη Καράμπελα, που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ευκαιρία να γνωρίσει για πρώτη φορά τους παίκτες του στην ΑΕΚ είχε ο Ζοάν Πλάθα το απόγευμα της Τρίτης, στην συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του από την ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε ορεξάτος και ευδιάθετος, δείχνοντας παρά΄λληλα μεγάλη διάθεση να δουλέψει στο κιτρινομαυρο στρατόπεδο.

Κατά την παρουσίασή του μάλιστα το παρόν έδωσαν και δύο από τους παίκτες που θα καθοδηγήσει τη νέα σεζόν. Ο Μανώλης Χατζηδάκης και ο Ζώης Καράμπελας θα φοράνε τα κιτρινόμαυρα και βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι δύο παίκτες είναι αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με την ΑΕΚ να επενδύει στους δύο παίκτες για το μέλλον της.

Οι δύο παίκτες μάλιστα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για πρώτη φορά με τον Ισπανό προπονητή, που και αυτός με τη σειρά του έδειξε έτοιμος να τους βοηθήσει να εξελιχθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι. Άλλωστε τις προηγούμενες μέρες αμφότεροι ακολουθούσαν πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, με σκοπό να μείνουν σε φόρμα σε μια... νεκρή αγωνιστικά περίοδο.

Άλλωστε, όπως επεσήμανε και ο ίδιος κατά την παρουσίασή του από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έχει τον τρόπο να συνδυάζει πρωταθλητισμό και εξέλιξη νεαρών παικτών, φέρνοντας τα παραδείγματα των Σέρχιο Γιουλ, Κρίσταπς Πορζίνγκις και Αλμπέρτο Ντίαθ, με τους οποίους δούλεψε και τους βοήθησε να πάνε στο επόμενο επίπεδο.

Η ΑΕΚ παρουσίασε τον Ζοάν Πλάθα: «Όταν σε καλεί μια τέτοια ομάδα δεν λες όχι»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:44 - 27.06.2023

Η ΑΕΚ παρουσίασε τον Ζοάν Πλάθα: «Όταν σε καλεί μια τέτοια ομάδα δεν λες όχι»

Με διάθεση να δουλέψει και να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της εμφανίστηκε ο Ζοάν Πλάθα, που επεσήμανε πως όταν η Ένωση τον κάλεσε στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να πει όχι.

Η ΑΕΚ έχει έναν σημαντικό ελληνικό κορμό, με παίκτες όπως ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Ζώης Καράμπελας, ο Μανώλης Χατζηδάκης και ο Όμηρος Νετζήπογλου, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν βασικό κορμό της νέας προσπάθειας.