Ο Ζούρος δεν θέλει να αφήσει μέρα χαμένη ενόψει Ολυμπιακού στην ΑΕΚ Betsson

Ο Ζούρος δεν θέλει να αφήσει μέρα χαμένη ενόψει Ολυμπιακού στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 14:45 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 29.05.2024

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ Betsson έχει επιστρέψει στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων ενόψει συνέχειας, ο Ηλίας Ζούρος δεν θέλει να αφήσει καμία μέρα να πάει χαμένη.

Το σημαντικό για την ΑΕΚ Betsson ήταν να αποκτήσει και πάλι ρυθμό προπονήσεων. Αυτό συνέβη από την Πέμπτη, έστω κι αν στην επιστροφή των παικτών στη δράση οι ρυθμοί ήταν πιο χαμηλοί, πράγμα λογικό, ελέω της απραξίας των προηγούμενων ημερών.

Ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του είχαν φροντίσει να αναλύσουν τον Ολυμπιακό, στο διάστημα που δεν γίνονταν ομαδικές προπονήσεις, με την επανέναρξη του ομαδικού προγράμματος να δίνει τη δυνατότητα στον Έλληνα προπονητή και το σταφ του να περάσουν αυτά τα οποία ανέλυσαν.

Οι ρυθμοί ανέβηκαν από την Παρασκευή και μέχρι το τζάμπολ του Game 1, που πιθανότατα αναμένεται να γίνει στις 15 Μαϊου, αναμένεται να ανέβει και η ένταση εντός των τειχών. Μάλιστα ο Έλληνας κόουτς δεν θέλει να αφήσει καμία μέρα να πάει χαμένη, βάζοντας διαδοχικές προπονήσεις μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Σκοπός του είναι οι παίκτες του να δουλέψουν όσο το δυνατόν καλύτερα και να αφομοιώσουν τα θέλω του, παρά το γεγονός πως υπάρχουν σημαντικές και «χτυπητές» αδυναμίες στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, με μεγαλύτερη την απουσία ενός ψηλού που «επισκιάζει» το παιχνίδι. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει ιδιαίτερη δύναμη κοντά στο καλάθι, γεγονός το οποίο γνωρίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.