Στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής στο BCL ο Ραντλ (pic)

Ο Τσέισον Ραντλ σε στιγμιότυπο από το ματς της ΑΕΚ με τη Στέτσιν

i

BCL

Στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής στο BCL ο Ραντλ (pic)

Χρήστος Τσάλτας 16:55 - 13.11.2023

Ο Τσέισον Ραντλ πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση με την ΑΕΚ και χάρη σε αυτή βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής στο BCL.

Η ΑΕΚ πέρασε από την Πολωνία, επικρατώντας της Κινγκ Στσέτσιν, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL. Η Ένωση έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, με τον Τσέισον Ραντλ σε εξαιρετική κατάσταση για ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Αμερικανός γκαρντ επιβεβαίωσε την εξαιρετική επαφή του με το αντίπαλο καλάθι, τελειώνοντας το παιχνίδι με 20 πόντους και 8/11 σουτ, ευστοχώντας σε αρκετά κρίσιμα σουτ στην τέταρτη περίοδο και ιδίως σε διάστημα που η πολωνική ομάδα προσπάθησε να πάρει το μομέντουμ του αγώνα.

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν άλλωστε ο Ραντλ ήταν -και παραμένει- από τους πιο σημαντικούς επιθετικούς πόλους της Ένωσης, κάνοντας τη διαφορά με την παρουσία του στο παρκέ.

Για το λόγο αυτό μάλιστα η διοργανώτρια αρχή του BCL συμπεριέλαβε τον Αμερικανό γκαρντ στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής για την 3η «στροφή» της φάσης των ομίλων. Η παρουσία του Ραντλ, που μετράει 62% στα τρίποντα στα πρώτα 3 παιχνίδια της σεζόν (10/16 για την ακρίβεια) είναι καθοριστική για το 3-0 της Ένωσης, που βρίσκρται στην κορυφ'η του ομίλου και ια από τις οκτώ αήττητες ομάδες της διοργάνωσης.

Στην ίδια πεντάδα με τον Αμερικανό γκαρντ βρίσκεται ο Χάιμε Φερνάντεθ της Τενερίφη, ο Γκλιν Ουότσον της Βόννης, ο Στεφάν Γκομπόλτ της Ντινάμο Σάσαρι και ο Μαρσέλ Πόνγκο της Φάλκο Σζομπατέλι.

Tags: