Στο ραντάρ της ΑΕΚ ο Μουράτος

Βασίλης Μουράτος

Στο ραντάρ της ΑΕΚ ο Μουράτος

Χρήστος Τσάλτας 21:10 - 15.06.2023

Η ΑΕΚ συνεχίζει το «χτίσιμο» του ελληνικού κορμού της και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση έχει στο στόχαστρο τον Βασίλη Μουράτο, που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Προμηθέα.

Την ερχόμενη σεζόν η ΑΕΚ αναμένεται να παρουσιαστεί διαφορετική και σαφώς πιο ενισχυμένη όσον αφορά το ρόστερ της. Η Ένωση έχει μπει στην εποχή του Χουάν Πλάθα, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν σαν στόχο να εστιάσουν στο ισπανικό μοντέλο, το οποίο είναι το πιο επιτυχημένο στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια.

Η έλευση του Ισπανού προπονητή αναμένεται να φέρει νέα δεδομένα και ταυτόχρονα να διατηρήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο ενόψει της νέας σεζόν. Ο στόχος άλλωστε είναι να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή σε όλα τα επίπεδα, σε μια σεζόν γεμάτη συμβολισμούς, καθώς είναι ιστορική, μιας και ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

H πρόσληψη Πλάθα στέλνει ξακάθαρο μήνυμα για το ταβάνι της νέας ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:20 - 14.06.2023

H πρόσληψη Πλάθα στέλνει ξακάθαρο μήνυμα για το ταβάνι της νέας ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπαίνει στην εποχή του Χουάν Πλάθα, με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του να κάνουν την υπέρβαση, δείχνοντας πως στην ιστορική σεζόν που έρχεται ο στόχος είναι να κάνουν την Ένωση πρωταγωνίστρια.

Την ίδια στιγμή που ο Πλάθα θα «χτίσει» τον κορμό των ξένων από το μηδέν και σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες και εισηγήσεις, στην Ένωση δεν αμελούν τον ελληνικό κορμό, που αναμένεται να στελεχωθεί με παίκτες που είναι πεινασμένοι, διψασμένοι και ικανοί να πάνε στο επόμενο επίπεδο.

Ήδη άλλωστε η Ένωση έχει στις τάξεις της τους Δημήτρη Φλιώνη, Ζώη Καράμπελα, Μανώλη Χατζηδάκη, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον Όμηρο Νετζήπογλου, που θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών τις επόμενες εβδομάδες. Το πλάνο στελέχωσης του ελληνικού κορμού δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς στο κάδρο υπάρχουν δύο ακόμα παίκτεςου θα συμπληρώσουν την εξάδα.

Μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στο στόχαστρο των ανθρώπων της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, είναι ο Βασίλης Μουράτος. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Προμηθέα, με τον οποίο είχε έρθει σε συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο παρακολουθούν την περίπτωσή του ως ένας από τους παίκτες που μπορούν να στελεχώσουν το ρόστερ και να ενισχύσουν τον κορμό της ομάδας.

Στην ΑΕΚ θέλουν να ολοκληρώσουν την στελέχωση του ελληνικού κορμού τις επόμενες μέρες, ώστε το βάρος να πέσει στην εύρεση ξένων παικτών που θα κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ της ομάδας της νέας σεζόν, με τις επιλογές να γίνονται έπειτα από υποδείξεις του Χουάν Πλάθα τις επόμενες μέρες.