Άφησε σύξυλο τον Απόλλωνα Πάτρας ο Μάλκολμ Μίλερ και πήγε στη Λιμόζ, με κοινό παρονομαστή την... ΑΕΚ
i

Μάλκολμ Μίλερ

Άφησε σύξυλο τον Απόλλωνα Πάτρας ο Μάλκολμ Μίλερ και πήγε στη Λιμόζ, με κοινό παρονομαστή την... ΑΕΚ

Sportal newsroom 19:23 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 19.01.2023

Ο 30χρονος Αμερικανός, πρωταθλητής ΝΒΑ το 2019, είχε συμφωνήσει (προφορικά) με τον Απόλλωνα, αλλά όταν προέκυψε ενδιαφέρον από τη Γαλλία και τελικά υπέγραψε στη Λιμόζ, αντίπαλο της ΑΕΚ στη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Ο Μάλκολμ Μίλερ θα μπει στο αεροπλάνο και θα έρθει στην Ευρώπη. Ο προορισμός του όμως, δεν θα είναι η Πάτρα μέσω Αθήνα, αλλά το Λιμόζ μέσω Παρισιού. 

Ο 30χρονος φόργουορντ, πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς το 2019, είχε συμφωνήσει με τον Απόλλωνα σε μία μεταγραφή που θα έκανε αίσθηση και σίγουρα θα αποτελούσε σημαντική αναβάθμιση για το παιχνίδι των Πατρινων. Το «θα έκανε» και το «θα αποτελούσε» από το «έκανε» και το «αποτελεί» όμως, απέχει παρασάγγας. 

Διότι, ο Μίλερ, ένας αποτελεσματικός σουτέρ και ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος φέτος έπαιξε στη θυγατρική λίγκα του ΝΒΑ, τη G-League, αλλά και στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν, είχε στα χέρια του την πρόταση του Απόλλωνα και είχε αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα. 

Προέκυψε όμως, μέσα σε λίγες ώρες από την προφορική του συμφωνία το ενδιαφέρον της Λιμόζ. Και επέλεξε τη Λιμόζ! 

Ο Μάλκολμ Μίλερ δελεάστηκε από το γεγονός ότι η ιστορική ομάδα της Γαλλίας, αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Basketball Champions League) και επέλεξε αυτή για επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Στην Ελλάδα πάντως, θα έρθει θέλοντας και μη. Διότι, η Λιμόζ αγωνίζεται στον όμιλο της φάσης των «16» του BCL με την ΑΕΚ και το μεταξύ τους παιχνίδι -στο κλειστό των Άνω Λιοσίων- είναι προγραμματισμένο για τις 7 Φεβρουαρίου. 

To εντυπωσιακό είναι ότι ο παίκτης υπολογιζόταν από τον κόουτς Νίκο Βετούλα να κάνει ντεμπούτο με τον Απόλλωνα στο ματς... με την ΑΕΚ, το Σάββατο (21/1) που μας έρχεται.