«Η ομάδα από το Ντουμπάι μπαίνει δυνατά για Αβράμοβιτς»

Αλέξα Αβράμοβιτς

i

©Intime

«Η ομάδα από το Ντουμπάι μπαίνει δυνατά για Αβράμοβιτς»

Νίκος Καλαμπάκας 18:43 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 29.05.2024

Δημοσίευμα στη Σερβία εμπλέκει την ομάδα που θα κάνει το Ντουμπάι προκειμένου να αγωνιστεί στην Ευρώπη, με τον γκαρντ της Παρτίζαν, Αλέξα Αβράμοβιτς.

Η Παρτίζαν ηττήθηκε στους τελικούς της ABA Liga από τον Ερυθρό Αστέρα με «σκούπα», έμεινε στην... αβεβαιότητα σχετικά με τη συμμετοχή της τη νέα σεζόν στην Euroleague, όμως ένα δημοσίευμα του kurir.rs, φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την ομάδα του Βελιγραδίου.

Αρχίζει τον σχεδιασμό της η Παρτίζαν: Αυτό είναι το «μπαμ» για τη θέση του βασικού πλέι – μέικερ!
EUROLEAGUE

19:15 - 22.05.2024

Αρχίζει τον σχεδιασμό της η Παρτίζαν: Αυτό είναι το «μπαμ» για τη θέση του βασικού πλέι – μέικερ!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει αρχίσει να σχεδιάζει την Παρτίζαν της επόμενης σεζόν και έχει ήδη καταλήξει στον παίκτη που θα οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του!

Σύμφωνα με τους Σέρβους η ομάδα από το Ντουμπάι που ετοιμάζεται να κάνει... απόβαση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει βάλει στο στόχαστρο έναν από τους καλύτερους παίκτες της Παρτίζαν. Ο Αλέξα Αβράμοβιτς δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στη Σερβία, αφού αν και το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, η πρόταση που φέρεται να έχει δεχθεί η ομάδα του, είναι από αυτές που δεν μπορεί να απορρίψει!

Μετά από μια εξαιρετικά αποτυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα και την ABA Liga, η Παρτιζάν ξεκινά μια ολική ανασυγκρότηση της ομάδας. Ο Αμερικανός Φρανκ Καμίνσκι έχει ήδη αποχωρήσει από τους ασπρόμαυρους, κάποιοι παίκτες θα αποχαιρετήσουν στο τέλος της σεζόν και κάποιοι θα παραμείνουν στις τάξεις της. Ο Αβράμοβιτς έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο, αλλά οι ασπρόμαυροι είναι έτοιμοι να τον αποδεσμεύσουν αν λάβουν ελκυστική πρόταση.

Ο Αβράμοβιτς είχε κατά μέσο όρο 10,2 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά αγώνα στη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα.