«Ξέσπασε» στην Καρσίγιακα η Αναντολού Εφές

Ντάριους Τόμπσον

«Ξέσπασε» στην Καρσίγιακα η Αναντολού Εφές

Sportal newsroom 23:22 - 14.10.2023

Καταιγιστική η Αναντολού Εφές, απέναντι στην Καρσίγιακα, με την ομάδα του Ερντέμ Τσαν να επικρατεί με 101-85, αφήνοντας πίσω την συντριβή από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης η Αναντολού Εφές δεν κατάφερε να παρουσιάσει καλό πρόσωπο, χάνοντας με... κάτω τα χέρια στην έδρα της. Αυτή η ήττα ήταν η 2η σε ισάριθμα παιχνίδια της Euroleague μεν, όμως ήταν και η τέλεια αφορμή για τους παίκτες του Ερντέμ Τσαν ώστε να επιστρέψουν άμεσα στις καλές εμφανίσεις.

Το παιχνίδι του Σαββάτου, απέναντι στην Καρσίγιακα, η οποία την περασμένη εβδομάδα νίκησε την Φενέρμπαχτσε, έδινε την ιδανική ευκαιρία αντίδρασης. Και οι παίκτες των πρωταθλητών Τουρκίας δεν άφησαν το παιχνίδι να ξεφύγει από τα χέρια τους, κάνοντας επίδειξη δύναμης.

Λίγο πριν από την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στην Euroleague η Εφές έδειξε καλό πρόσωπο και με μπροστάρη τον Ροντερίγκ Μπομπουά, που μέτρησε 28 πόντους και 4 ασίστ, η ομάδα της Πόλης είχε εύκολο έργο κόντρα στην Καρσίγιακα, παίζοντας σε υψηλή ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάτι που βοήθησε ώστε στο φινάλε να έρθει η άνετη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 52-35, 80-65, 101-85.