Μπομπουά: «Σοβαρός και δυνατός ο Ολυμπιακός»

Ροντρίγκ Μπομπουά

i

© Photo by Eitvydas Kinaitis/Euroleague Basketball via Getty Images

Μπομπουά: «Σοβαρός και δυνατός ο Ολυμπιακός»

Γιάννης Πάλλας 18:41 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 18.03.2024

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά αναλύει την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές (19/3, 19:30) με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη για την 30η αγωνιστική της Euroleague

Μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό δείχνει ο Ροντρίγκ Μπομπουά εν όψει του αγώνα της Αναντολού Εφές την Τρίτη (19/03, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη για την 30ή αγωνιστική της Euroleague.

Ο 36χρονος Γάλλος που αποτελεί νσημείο αναφοράς στην περιφέρεια της τουρκικής ομάδας αναγνωρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το διάστημα.

«Ξεκινάμε τη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα φιλοξενώντας τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα. Το τελευταίο διάστημα παίζουν καλό μπάσκετ και έχουν πετύχει θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για έναν αγώνα με σωματικές επαφές» δήλωσε ο Ροντρίγκ Μπομπουά για την συνάντηση με τον Ολυμπιακό.

Παπανικολάου: «Έχουμε πολλά χρόνια να κάνουμε ένα διπλό στην έδρα της Εφές, ας είναι φέτος η χρονιά που θα σπάσει»
EUROLEAGUE

17:09 - 18.03.2024

Παπανικολάου: «Έχουμε πολλά χρόνια να κάνουμε ένα διπλό στην έδρα της Εφές, ας είναι φέτος η χρονιά που θα σπάσει»

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη (19/03, 19:30).

Η Αναντολού Εφές είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ωστόσο, ο Ολυμπιακός μοιάζει έτοιμος για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πλεονεκτήματος στα play offs της Euroleague.