Τσάβι Πασκουάλ ο νέος στόχος της Εφές!

Τσάβι Πασκουάλ

i

©Intime

Τσάβι Πασκουάλ ο νέος στόχος της Εφές!

Νίκος Καλαμπάκας 20:24 - 26.04.2023

Ο Βάσκος κόουτς φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος της Εφές, η οποία μετά το «διαζύγιό» της με τον Εργκίν Αταμάν, ψάχνει τον αντικαταστάτη του...

Η Εφές βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Εργκίν Αταμάν εγκαταλείπει την Κωνσταντινούπολη για το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό

Οι back2back πρωταθλητές Ευρώπης έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν ήδη την επόμενή τους ημέρα και αυτή θα τους βρει με νέο κόουτς, αφού ο Αταμάν έκανε εκεί τον κύκλο του, δημιούργησε μια σούπερ ομάδα και πλέον θα αναζητήσει την τύχη του στην Ελλάδα. 

Οι Τούρκοι είχαν ραντεβού μάλιστα και με τον Πάμπλο Λάσο ο οποίος αν και δεν έχει αποφασίσει ποια ομάδα θα αναλάβει τη νέα σεζόν, φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα «χωρίσει» τους δρόμους της με τον Αντρέα Τρινκιέρι. 

Έτσι, ένας από τους καλύτερους προπονητές της αγοράς, ο Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος στο παρελθόν έχει κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στο προσκήνιο για τους Τούρκους. Τα τελευταία δύο χρόνια ο ίδιος βρίσκεται στη Ρωσία και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όμως επειδή είναι απίθανο οι Ρώσοι να επιστρέψουν τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα, μάλλον δεν θα συνεχίσει εκεί. 

Η περίπτωσή του είναι αρκετά δελεαστική και πλέον στην Εφές ρίχνουν εκεί το βάρος, προκειμένου να βρουν στο πρόσωπό του τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα και πάλι στις επιτυχίες.