Αναβρασμός στον Παναθηναϊκό για την επίθεση στο ξενοδοχείο - Νέο επεισόδιο με αστυνομικό, αυξήθηκε η ασφάλεια!

Αναβρασμός στον Παναθηναϊκό για την επίθεση στο ξενοδοχείο - Νέο επεισόδιο με αστυνομικό, αυξήθηκε η ασφάλεια!

Ηλίας Λαλιώτης 00:18 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 29.05.2024

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό AKTOR με την φραστική επίθεση που δέχθηκε ο Εργκίν Αταμάν από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, ενώ Γερμανός αστυνομικός έσπρωξε κι έριξε κάτω τον Τούρκο τεχνικό. Αυξήθηκε η ασφάλεια στο ξενοδοχείο, κινητοποιήθηκε το ελληνικό προξενείο.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η παρουσία του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βερολίνο για το Final 4 της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (24/5, 19:00) τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό της σπουδαία διοργάνωσης, αλλά η «μάχη» ήδη έχει ξεκινήσει.

Περίπου 20 Τούρκοι οπαδοί περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR θέλοντας να αποδοκιμάσουν τα μέλη της, αλλά κυρίως τον Εργκίν Αταμάν, λόγω της κόντρας που έχουν μαζί του από την εποχή που ήταν προπονητής στην Αναντολού Εφές.

Το απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα με το που αφίχθη το πούλμαν των «πράσινων», με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να αποδοκιμάζουν τους παίκτες και να βρίζουν τον προπονητή του Τριφυλλιού, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και μέσα στο ξενοδοχείο οπαδός της Φενέρ επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού και υπήρξε μεγάλη ενταση.

O Toύρκος προπονητής ήταν έξαλλος με την απουσία ασφάλειας και της γερμανικής αστυνομίας. Όταν μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε ένας Γερμανός αστυνομικός, σύμφωνα με τους αυτόπτους μάρτυρες η ένταση αυξήθηκε, καθώς έσπρωξε και πέταξε κάτω τον Εργκίν Αταμάν!

Άπαντες στον Παναθηναϊκό αναστατώθηκαν με όσα έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής στο ξενοδοχείο, ενώ έχουν κινητοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορείες και τα προξενεία Ελλάδας και Τουρκίας.

Κατόπιν εορτής αυξήθηκε και η αστυνομική δύναμη στο ξενοδοχείο, ενώ υπήρχε παρουσία και ανθρώπων της EuroLeague για να ηρεμήσει η κατάσταση.