Περίμεναν με σκοπό να προκαλέσουν τον Αταμάν οι οπαδοί της Φενέρ - Νέο βίντεο

Περίμεναν με σκοπό να προκαλέσουν τον Αταμάν οι οπαδοί της Φενέρ - Νέο βίντεο

Ηλίας Λαλιώτης 23:46 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 29.05.2024

Απαράδεκτη φραστική επίθεση και απειλητικές κινήσεις προς τον Αταμάν από τους περίπου 20 οπαδούς της Φενέρμπαχτσε που περίμεναν τον Παναθηναϊκό AKTOR έξω από το ξενοδοχείο του.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το Final 4 της EuroLeague στο Βερολίνο, καθώς κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR στο ξενοδοχείο που θα διαμένει δημιουργήθηκε επεισόδιο με οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (24/5, 19:00) την τουρκική ομάδα στον πρώτο ημιτελικό της σπουδαία διοργάνωσης, αλλά η «μάχη» ήδη έχει ξεκινήσει.

Η συνάντηση των οπαδών της Φενέρμπαχτσε, περίπου 20 στον αριθμό, δεν ήταν τυχαία, αλλά επί τούτου περίμεναν την αποστολή με τον Παναθηναϊκό AKTOR θέλοντας να αποδοκιμάσουν τα μέλη της, αλλά κυρίως τον Εργκίν Αταμάν, λόγω της κόντρας που έχουν μαζί του από την εποχή που ήταν προπονητής στην Αναντολού Εφές.

Το απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα με το που αφίχθη το πούλμαν των «πράσινων», με τους Τούρκους οπαδούς να αποδοκιμάζουν τους παίκτες και να βρίζουν τον προπονητή του Τριφυλλιού, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και μέσα στο ξενοδοχείο οπαδός της Φενέρ επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού και υπήρξε μεγάλη ενταση.

Δείτε ένα ακόμα βίντεο από όσα έγιναν στο Βερολίνο: