Έγραψε ιστορία ο Ντέιβις με την αστρική εμφάνιση κόντρα στους Τίμπεργουλβς

Άντονι Ντέιβις

Έγραψε ιστορία ο Ντέιβις με την αστρική εμφάνιση κόντρα στους Τίμπεργουλβς

Χρήστος Τσάλτας 09:24 - 11.03.2024

Ο Άντονι Ντέιβις έβαλε στα... καλάθια τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και οδήγησε σε νίκη τους Λος Άντζελες Λέικερς, με την εμφάνισή του να έχει ιστορική σημασία.

Η βραδιά ανήκει στον Άντονι Ντέιβις! Ο χαρισματικός σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς έκανε απίστευτα πράγματα κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αποδεικνύοντας πως έχει τον τρόπο να κερδίζει αγώνες... μόνος του.

Οι Λέικερς παρέμειναν ζωντανοί στην προσπάθεια για μια θέση στα πλέι οφ της άκρως ανταγωνιστικής Δύσης, επικρατώντας με 120-109 στην Crypto.com Arena, σε ένα παιχνίδι που έφερε την υπογραφή του AD, ο οποίος πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε με ασφάλεια στο θετικό αποτέλεσμα. Επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως όταν παίζει σε υψηλό επίπεδο, ελάχιστοι παίκτες μπορούν να τον αντιμετωπίσουν.

Το κοντέρ έγραψε 27 πόντους, 25 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 7 κλεψίματα, σε μια υπερπλήρη εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση. Οι αριθμοί αυτοί, αλλά και η εμφάνιση συνολικά, έχουν ιστορική σημασία, καθώς ο Ντέιβις έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά του ΝΒΑ που μέτρησε σε αγώνα 25+ πόντους, 25+ ριμπάουντ, 5+ ασίστ και 5+ κλεψίματα, συνδυάζοντας παράλληλα την μυθική παρουσία του με μια μεγάλη νίκη.

Η επιρροή του στο παρκέ ήταν τεράστια, νικώντας κατά κράτος τους ψηλούς των Τίμπεργουλβς, που με την απουσία του Καρλ Άντονι Τάουνς, λόγω τραυματισμού, στερούνταν μια πολύ σημαντική λύση στην φροντ λάιν. Κάτι που ουδόλως απασχόλησε τον Ντέιβις, που έστησε το δικό του... πάρτι και στις δύο πλευρές του παρκέ.