Ο Ντέιβις «κατάπιε» τους Τίμπεργουλβς, οι Ουίζαρντς σόκαραν τους Χιτ

Ο Ντέιβις «κατάπιε» τους Τίμπεργουλβς, οι Ουίζαρντς σόκαραν τους Χιτ

Χρήστος Τσάλτας 09:10 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 11.03.2024

Ο Άντονι Ντέιβις έκανε απίστευτα πράγματα και οδήγησε τους Λος Άντζελες Λέικερς σε μεγάλη νίκη απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, την ώρα που οι Ουάσιγκτον Ουίζαρντς πήραν απρόσμενη νίκη κόντρα στους Χιτ, μέσα στο Μαϊάμι. Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Θάντερ στην κορυφή της Δύσης.

Ακόμα μια... γεμάτη Κυριακή στα παρκέ του ΝΒΑ, με τη δράση να συνεχίζεται για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και όχι μόνο.

Ο Άντονι Ντέιβις είχε κέφια στην Crypto.com Arena, απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και οδήγησε τους Λος Άντζελες Λέικερς σε πολύ σημαντική νίκη, με μια ιστορική εμφάνιση. Το κοντέρ έγραψε 27 πόντους, 25 ριμπάουντ και 7 κλεψίματα, με τον σέντερ της ομάδας του Ντάρβιν Χαμ να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να κάνει τη διαφορά, την ώρα που οι «λύκοι» είχαν για πρώτο σκόρερ τον Άντονι Έντουαρντς που μέτρησε 25 πόντους.

Οι Ουάσιγκτον Ουίζαρντς δεν έχουν βλέψεις για πλέι οφ, καθώς έχουν αποκλειστεί, με το χειρότερο ρεκόρ στην Ανατολή. Αυτό όμως δεν πτόησε την ομάδα της DC από το να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Χιτ, μέσα στο Μαϊάμι, σε ένα αποτέλεσμα που έκανε... ζημιά στην ομάδα του Έρικ Σποέλστρα. Ο Κάιλ Κούζμα με 32 πόντους και 9 ριμπάουντ έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Μπράιαν Κίπ, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Μπαμ Αντεμπάγιο μέτρησε 16 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Την ήττα των Τίμπεργουλβς εκμεταλλεύτηκαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που αντιμετώπισαν τους Μέμφις Γκρίζλις και χωρίς να δυσκολευτούν έφτασαν στην 45η νίκη τους στην τρέχουσα regular season, εδραιώνοντας την παρουσία τους στην κορυφή της Δύσης. Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ που μέτρησε 23 πόντους και 6 ασίστ, την ώρα που ο Τζι Τζι Τζάκσον μέτρησε 30 πόντους.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της βραδιάς ξεχωρίζει η νίκη των Ιντιάνα Πέισερς κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ, με την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ να βγάζει αντίδραση μετά την ατυχία με τον Μπεν Μάθουριν, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Νίκη και για τους Χιούστον Ρόκετς, μέσα στο Σακραμέντο, επί των Κινγκς, ενώ εκτός έδρας νίκες πανηγύρισαν Σίξερς και Νετς απέναντι σε Νικς και Καβαλίερς, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο ΝΒΑ:

Λος Άντζελες Κλίπερς - Μιλγουόκι Μπακς 117-124

Σακραμέντο Κινγκς - Χιούστον Ρόκετς 104-112

Ορλάντο Μάτζικ - Ιντιάνα Πέισερς 97-111

Μαϊάμι Χιτ - Ουάσιγκτον Ουίζαρντς 108-110

Ατλάντα Χοκς - Νιου Όρλινς Πέλικανς 103-116

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Μέμφις Γκρίζλις 124-93

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Μπρούκλιν Νετς 101-120

Νιου Γιορκ Νικς - Φιλαδέλφεια 76ερς 73-79

Λος Άντζελες Λέικερς- Μινεσότα Τίμπεργουλβς 120-109