Απίστετο ξέσπασμα από τον κόουτς των Γκρίζλις: «Ήταν γ@μ@ν@ φρικτό αυτό που έκαναν οι διαιτητές» (vids)

Απίστετο ξέσπασμα από τον κόουτς των Γκρίζλις: «Ήταν γ@μ@ν@ φρικτό αυτό που έκαναν οι διαιτητές» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:23 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 11.11.2023

Η διαμαρτυρία του Τζάρεν Τζάκσον για ένα φάουλ που έγινε και δεν δόθηκε θεωρήθηκε απειλητική από τους διαιτητές και ο σταρ των Γκρίζλις αποβλήθηκε. Λίγο αργότερα ο προπονητής της ομάδας, Τέιλορ Τζένκινς ξεσπάθωσε εναντίων τους...

«Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω δει να διευθύνουν οι διαιτητές», είπε ο προπονητής των Μέμφις Γκρίζλις, Τέιλορ Τζένκινς, μετά το τέλος του αγώνα που είχε για νικητές του Γιούτα Τζαζ. Μόνο που δεν περιορίστηκε σε αυτή την ατάκα. Έγινε πιο συγκεκριμένος και πιο θυμωμένος από ποτέ. 

«Αυτό που συνέβη ήταν γ@μ@ν@ φρικτό», πρόσθεσε και αναφερόταν κυρίως στο φάουλ που έγινε στον Τζάρεν Τζάκσον, ο οποίος όταν κατάλαβε ότι οι διαιτητές αντί να σφυρίξουν την επαφή, απλώς… σφύριξαν αδιάφορα, τότε άρχισε να φωνάζει και σαν να μην έφθανε το δίκιο που τον «έπνιγε», αποβλήθηκε κι όλας. 

«Ο Τζάρεν είναι ένας από τους πιο επαγγελματίες παίκτες που έχω συναντήσει, αλλά οι διαιτητές τον χρέωσαν με διπλή τεχνική ποινή, με την δικαιολογία ότι κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους», πρόσθεσε ο Τζένκινς για να καταλήξει πως «μας χρέωναν συνεχώς με φάουλ κάθε φορά που προσπαθούσαμε να πιέσουμε, την ίδια ώρα που εμείς… ματώναμε για να σφυρίξουν υπέρ μας». 

Επίσης, ήθελε να σταθεί σε ένα άλλο σκηνικό που τον προβλημάτισε και αφορά την γενικότερη συμπεριφορά των διαιτητών απέναντί στην ομάδα του και στον ίδιο. 

Χαμός στο ΝΒΑ με τους Χοκς και τη διαφήμιση στο OnlyFans - Έξαλλοι οι παίκτες: «Κατεβάστε αυτή τη βλακεία» (vid)
NBA

10:37 - 11.11.2023

Χαμός στο ΝΒΑ με τους Χοκς και τη διαφήμιση στο OnlyFans - Έξαλλοι οι παίκτες: «Κατεβάστε αυτή τη βλακεία» (vid)

Με ένα βίντεο όπου το Γεράκι -η μασκότ της Ατλάντα- ερωτοτροπεί πάνω στο κρεβάτι, οι Χοκς θέλησαν να προσκαλέσουν τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν όλο τον «μαγικό πλανήτη» να απορεί με την επιλογή τους. Οι παίκτες των Χοκς ζήτησαν να σβηστεί το βίντεο που ταυτόχρονα διαφημίζει και την πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου Only Fans, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

«Όταν του μιλούσαμε, ήταν… παγωμένοι και μας αγνωούσαν», είπε και κατέληξε πως «δεν το καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό. Ανυπομονώ να δω το replaty και να εστιάσω στις απαντήσεις που θα πάρω όταν τα στείλω τα στιγμιότυπα στην ένωση των διαιτητών».