Αποκάλυψη από Πουαριέ και Ροντρίγκεθ: «Έτσι δημιουργήσαμε τη φάση της χρονιάς στη Euroleague»

Αποκάλυψη από Πουαριέ και Ροντρίγκεθ: «Έτσι δημιουργήσαμε τη φάση της χρονιάς στη Euroleague»

Sportal newsroom 20:50 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 12.12.2023

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Βενσάν Πουαριέ αποκάλυψαν πως δημιούργησαν τη φάση της χρονιάς στη EuroLeague.

Έμοιαζε για όλο τον κόσμο σαν κάτι που είχε δουλέψει και συγχρονιστεί αμέτρητες φορές σε ένα άδειο γήπεδο. Όταν το δίδυμο της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Βενσάν Πουαριέ και τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ μετέτρεψε δύο υπέροχες πάσες σε κλάσματα δευτερολέπτου σε ένα εκπληκτικό κάρφωμα στη νίκη της «βασίλισσας» επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όλοι το παρατήρησαν. 

Τόσο εξαίσιο ήταν το αποτέλεσμα που όλοι ήθελαν να μάθουν: Πόσος χρόνος χρειάστηκε για να μειωθεί αυτός ο χρονισμός; «Δεν κάναμε εξάσκηση», ανέφερε ο Πουαριέ. «Το παιχνίδι με τη Μακάμπι ήταν η πρώτη φορά που το κάναμε», επιβεβαίωσε ο Ροντρίγκεθ. 

«Ήταν ο πιο εύκολος τρόπος να του περάσεις την μπάλα», είπε ο Πουαριέ και μόλις το έκανε, ήξερε τι θα ακολουθούσε από τον Ροντρίγκεθ, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πασέρ όλων των εποχών στην EuroLeague με 1.781. «Ξέρω τον Τσάτσο, με ξέρει, οπότε ήξερα ότι θα με έβρισκε». Και ο «Τσάτσο» ήξερε τι θα έκανε ο Πουαριέ με αυτό. 

«Για μένα, είναι απλώς να πετάς τη μπάλα κοντά στο στεφάνι και έπρεπε να βυθιστεί», είπε. «Είναι ένα έργο που έχει μεγάλο ποσοστό». Ο Ροντρίγκεθ ήταν περισσότερο από χαρούμενος να πιστώσει την ασίστ στον Γάλλο σέντερ. «Το πέρασμά μου ήταν κακό», είπε. «Πέταξα την μπάλα (πίσω του) αλλά είχε καταπληκτικό timing για να την πιάσει και να καρφώσει.Το έργο μιλάει από μόνο του».