Αποκαλυπτικός Μπραζντέικις: «Τυπικό θέμα η μεταγραφή στον Ολυμπιακό, έχω μιλήσει με τον Μπαρτζώκα»

Αποκαλυπτικός Μπραζντέικις: «Τυπικό θέμα η μεταγραφή στον Ολυμπιακό, έχω μιλήσει με τον Μπαρτζώκα»

Sportal newsroom 19:05 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 24.09.2023

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τόνισε πως έχει ήδη μιλήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και υπογράμμισε πως θα ταιριάξει πολύ καλά στο σύστημα των Πειραιωτών.

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού προβάρει ο Ίγκνας Μπραζντέικις, που έχει φτάσει σε συμφωνία με την ομάδατου Πειραιά για να μετακομίσει στη χώρα μας. Έπειτα από μία σεζόν στη Λιθουανία, για χάρη της Ζαλγκίρις, ο διεθνής άσος θα αφήσει το Κάουνας, για να κατηφορίσει στον Πειραιά.

Στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», μάλιστα έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Και μάλιστα παραδέχτηκε πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του στα πράσινα, καθώς το πλάνο του είναι να μπει άμεσα στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, για χάρη του Ολυμπιακού.

Ίγκνας Μπραζντέικις

Όσα είπε ο Ίγκνας Μπραζντέικις στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το τελευταίο παιχνίδι του με την Ζαλγκίρις: «Μου αρέσει που είδα την ομάδα να κερδίζει και να κάνει σπουδαία πράγματα. Ήταν πολύ καλή νίκη».

Για την επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Το πλάνο είναι να πάω στην Αθήνα αύριο. Το deal κλείνει αυτές τις ώρες. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον κόουτς Μπαρτζώκας. Είναι θρυλικός προπονητής».

Για το πώς θα ταιριάξει στο σύστημα του Ολυμπιακού: «Θεωρώ ότι ταιριάζω καλά στο σύστημα του Ολυμπιακό. Ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα το κάνω για την ομάδα».