Χριστόπουλος: «Ανταγωνιστικοί μόνο για ένα ημίχρονο» (vid)
i

©InTime

Χριστόπουλος: «Ανταγωνιστικοί μόνο για ένα ημίχρονο» (vid)

Γιάννης Πάλλας 23:42 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 06.01.2024

Ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Χριστόπουλος ανέλυσε την ήττα στην αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Ένα ημίχρονο μπόρεσε να είναι μέσα στο παιχνίδι ο Απόλλωνας Πάτρας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον προπονητή του Γιάννη Χριστόπουλο.

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, είμασταν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο μέσα σε τέσσερα λεπτά καταφέραμε να διαλύσουμε ότι χτίσαμε, κάναμε πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις όταν παίζεις εναντίον του Άρη. Κρατούσαμε την μπάλα στατική, δε μεταφερόταν η μπάλα από πλευρά σε πλευρά με αποτέλεσμα να μην έχουμε κινητικότητα και να γίνουμε πάρα πολύ προβλέψιμοι στην επίθεση ευνοώντας τον Άρη να βρει ρυθμό» υποστήριξε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός των Πατρινών.

Για τα έξι αγωνιστικά λεπτά που είχε η ομάδα του χωρίς πόντο, επισήμανε:

«Κρατήσαμε την μπάλα σταθερά χωρίς να μπορέσουμε να την μεταφέρουμε, μην παίζοντας έξυπνα και όταν το κάνεις αυτό κόντρα σε μία ομάδα σαν τον Άρη είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο αντίπαλος».

Παπανικολόπουλος: «Να γλεντήσουν οι παίκτες το δικαιούνται, αλλά μετά να μπούμε σε πεινασμένη κατάσταση ενόψει Άρη»! (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:01 - 06.01.2024

Παπανικολόπουλος: «Να γλεντήσουν οι παίκτες το δικαιούνται, αλλά μετά να μπούμε σε πεινασμένη κατάσταση ενόψει Άρη»! (vid)

Ο προπονητής της Καρδίτσας Νίκος Παπανικολόπουλος είχε κάθε λόγο να είχαν χαρούμενος από τη μεγάλη νίκη επί του Προμηθέα, ωστόσο έδειξε ήδη τον Άρη

Για το πόσο δύσκολο είναι το θέμα της παραμονής, εξήγησε:

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο το ξέραμε από την πρώτη στιγμή. Νομίζω ότι θα πρέπει να είσαι αδαής για να πιστεύεις κάτι άλλο. Από εκεί και έπειτα πιστεύω ότι υπάρχει χρόνος για κάθε ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει, με αξιοπρέπεια. Θεωρώ πως όπως διεξάγεται το πρωτάθλημα φέτος και το τελευταίο παιχνίδι είναι σημαντικό για την παραμονή μίας ομάδας».