Παπανικολόπουλος: «Να γλεντήσουν οι παίκτες το δικαιούνται, αλλά μετά να μπούμε σε πεινασμένη κατάσταση ενόψει Άρη»! (vid)
i

©InTime

Παπανικολόπουλος: «Να γλεντήσουν οι παίκτες το δικαιούνται, αλλά μετά να μπούμε σε πεινασμένη κατάσταση ενόψει Άρη»! (vid)

Γιάννης Πάλλας 23:01 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 06.01.2024

Ο προπονητής της Καρδίτσας Νίκος Παπανικολόπουλος είχε κάθε λόγο να είχαν χαρούμενος από τη μεγάλη νίκη επί του Προμηθέα, ωστόσο έδειξε ήδη τον Άρη

Η Καρδίτσα πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Προμηθέα εντός έδρας και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανικολόπουλος δεν έκρυβε την ικανοποίηση του.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, για τη νίκη και την απόδοση που είχαν. Ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την πολύ καλή προετοιμασία του παιχνιδιού, τόσο στο τακτικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό, τους αξίζουν όλα τα μπράβο» υποστήριξε αρχικά ο προπονητής της Θεσσαλικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Από κει και πέρα, πολλά πράγματα παίζουν ρόλο για να κάνεις μια τέτοια εμφάνιση. Ο ένας είναι να είσαι εσύ έτοιμος και ο δεύτερος αφορά τον αντίπαλο, τον Προμηθέα. Μια πάρα πολύ καλή ομάδα, λοιπόν, όπως ο Προμηθέας πρέπει να την πετύχεις σε κάποιες ειδικές συνθήκες. 

Προφανώς, το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης το ευρωπαϊκό με την Λε Μαν επηρέασε αρκετά τον Προμηθέα. Έχουν μια πολύ μεγάλη πρόκληση μπροστά τους και καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο με τους τραυματισμούς και τα μεγάλα ταξίδια να έχουν μια ομάδα έτοιμη ενεργειακά όπως ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια που ήταν μια πραγματικά πολύ ωραία ομάδα να βλέπεις στο γήπεδο. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στην Ευρώπη».

Όσο για την επόμενη ημέρα και την προσπάθεια της ομάδας για να μείνει στην κατηγορία, ο Νίκος Παπανικολόπουλος, επισήμανε: «Είπα μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα που ήταν ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι, να έχουμε κοντή μνήμη και να κάνουμε σχεδόν πρωταθλητισμό. Έχουν κάθε δικαίωμα τα παιδιά να γλεντήσουν, να το διασκεδάσουν είναι όλη η νίκη δική τους, αλλά μετά το ρεπό θα πρέπει να μπούμε σε μια πεινασμένη κατάσταση για να παίξουμε το παιχνίδι με τον Άρη που θα είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη, τους περιμένουμε την άλλη Κυριακή».