Εξαντλούνται τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: Άνοιξε νέα θύρα, τεράστια η ζήτηση

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: Άνοιξε νέα θύρα, τεράστια η ζήτηση

Χρήστος Τσάλτας 22:34 - 06.01.2024

Σε ένα κατάμεστο κλειστό των Λιοσίων αναμένεται να υποδεχτεί η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό (07/01, 14:45) στο πρώτο παιχνίδι της Ένωσης για το 2024, με την ζήτηση να αυξάνεται καθώς πλησιάζουν οι ώρες του τζάμπολ και τα εισιτήρια να κάνουν... φτερά.

Το κλειστό των Λιοσίων αναμένεται να φορέσει τα καλά του και να πάρει... κιτρινόμαυρο χρώμα το μεσημέρι της Κυριακής. Η ΑΕΚ, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για το 2024 υποδέχεται τον Ολυμπιακό και στο πλευρό της θα έχει τον κόσμο της, που όχι μόνο ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, αλλά αναμένεται να γεμίσει απ' άκρη σ' άκρη το γήπεδο.

Η ζήτηση αυξάνεται, καθώς πλησιάζει η ώρα για το τζάμπολ της αναμέτρησης, με τους ιθύνοντες την ομάδα να ανοίγουν ακόμα μια θύρα προς τον κόσμο, στην «Παιδική Εξέδρα». Αυτό έγινε ώστε να μπορέσει να καλύψει ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των φιλάθλων, που αναμένεται να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας του Ζοάν Πλάθα απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Από τις πρώτες μέρες διάθεσης των εισιτηρίων άλλωστε υπήρξε έντονη κινητικότητα, ενώ κάθε μέρα που περνούσε το ενδιαφέρον γινόταν όλο και μεγαλύτερο προκειμένου να προμηθευτεί ο κόσμος εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Το ρεκόρ προσέλευσης για την φετινή σεζόν έχει ήδη σπάσει, καθώς αυτό έφτανε στις 5.500 φιλάθλους, κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ το sold out είναι προ των πυλών. Αυτό γιατί πλέον υπάρχουν μόνο σε έξι θύρες διαθέσιμα εισιτήρια, τα οποία όλα δείχνουν πως θα «εξαφανιστούν» πριν αρχίσει η αναμέτρηση το μεσημέρι της Κυριακής.

Στην τελευταία ενημέρωσή της ενόψει του αγώνα της Κυριακής η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: H AEK BETSSON BC ανακοινώνει ότι – λόγω της αυξανόμενης προσέλευσης, που παρατηρείται και προς διευκόλυνση των οπαδών της Ομάδας μας – αποδεσμεύονται θέσεις και στην «Παιδική Εξέδρα».

Ως εκ τούτου, οι οπαδοί μας θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν από τώρα εισιτήριο στις ελεύθερες θέσεις της συγκεκριμένης κερκίδας, μέρος της οποίας άνοιξε ειδικά για την αναμέτρηση με ΟΣΦΠ.

Η «Βασίλισσα» μάς θέλει αύριο, Κυριακή (07/01, 14:45), όλους κοντά της στo Οlympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Υπενθυμίζεται, ότι καλό είναι να σπεύσουμε στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός, αλλά και για να είμαστε άπαντες παρόντες στο τζάμπολ της ομάδας μας.

Οι Πύλες των εγκαταστάσεων θα είναι ανοικτές δύο ώρες πριν από την έναρξη, ήτοι από τις 12:45.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100, 150 ευρώ.

Διαβάστε αναλυτικά τους τρόπους αγοράς του εισιτηρίου σας.

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)