Απρόοπτο με ΜάκΛεμορ και ανησυχία στην ΑΕΚ

Μπεν ΜάκΛεμορ

Απρόοπτο με ΜάκΛεμορ και ανησυχία στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 17:21 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 24.09.2023

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα και στην ΑΕΚ επικρατεί ανησυχία για την κατάστασή του. Χτύπησε και ο Φλιώνης.

Η νίκη κόντρα στην Καρδίτσα αποδείχθηκε πύρρειος για την ΑΕΚ. Η Ένωση επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 90-68, ωστόσο ο Ζοάν Πλάθα και οι συνεργάτες του «πονοκεφαλιάζουν» με την κατάσταση του Μπεν ΜάκΛεμορ.

Ο Αμερικανός άσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να πέφτει πάνω του για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Όπως είναι φυσικό, στην ΑΕΚ επικρατεί ανησυχια στην παρούσα φάση, καθώς απομένουν λιγότερες από 2 εβομάδες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στην Basket League και σε καμία περίπτωση ο Πλάθα δεν θέλει να δει ένα βασικό στέλεχος όπως ο ΜάκΛεμορ να μείνει εκτός ρυθμού, χάνοντας κάποιο από τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Απρόοπτο υπήρξε και με τον Δημήτρη Φλιώνη που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση. 

Με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον Αμερικανό άσο αλλα και για τον αρχηγό της ομάδας, οι οποίο  αποτελούν δύο από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο ροτέισιον, σε Ελλάδα και Ευρώπη.