Σοκ στον Άρη: Κάταγμα ο Γκάλινατ και δύο μήνες εκτός!

Ρομπέρτο Γκάλινατ

Σοκ στον Άρη: Κάταγμα ο Γκάλινατ και δύο μήνες εκτός!

Sportal newsroom 15:19 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 01.02.2024

Σοβαρό πρόβλημα στον Άρη, καθώς ο Ρομπέρτο Γκάλινατ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αντίχειρα και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. Βγαίνουν στην αγορά οι «κίτρινοι» για να καλύψουν το κενό.

«Πάγωσαν« τα χαμόγελα στον Άρη, μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Ουλμ, στην Γερμανία. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 86-66 μεν, όμως το πρόβλημα τραυματισμού του Ρομπέρτο Γκάλινατ προκάλεσε σοκ στις τάξεις της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός γκαρντ έδειξαν πως υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη βάση της πρώτης φάλαγγας του αντίχειρα του δεξιού χεριού και ο χρόνος απουσίας εκτιμάται στους δύο μήνες. Κάτι που σημαίνει πως δεν χάνει απλώς το Final 8 του Κυπέλλου, αλλά και όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τον Γιάννη Καστρίτη και τους συνεργάτες του να βγουν στην αγορά για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε, με τον Γκάλινατ να είναι -μέχρι αυτό το σημείο- ο πιο συνεπής σκόρερ της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ τραυματίστηκε στον χθεσινό (31/01) αγώνα του ΑΡΗ Midea με την Ουλμ.

Άμα την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη βάση της πρώτης φάλαγγας του αντίχειρα του δεξιού χεριού του. Ο τρόπος αντιμετώπισης θα αποφασιστεί μέσα στο προσεχές διάστημα και ο χρόνο απουσίας του εκτιμάται στους δύο μήνες.

Ευχόμαστε περαστικά στον αθλητή της ομάδας μας και να επιστρέψει πιο δυνατός για την τελική ευθεία των επίσημων υποχρεώσεών μας.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης