Καστρίτης: «Αγώνας υψηλών απαιτήσεων»

Καστρίτης: «Αγώνας υψηλών απαιτήσεων»

Γιάννης Πάλλας 17:07 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 09.01.2024

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης αναλύει την αναμέτρηση με την Κλουζ Ναπόκα την Τετάρτη (10/1, 19:00) για τη 14η αγωνιστική του BKT EuroCup

Με την Κλουζ Ναπόκα στη Ρουμανία θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (10/01, 19:00) ο Άρης, για τη 14η αγωνιστική του BKT EuroCup. 

Οι «κίτρινοι» που αγωνίζονται χωρίς τον Δημήτρη Κατσίβελη θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο.

«Έχουμε έναν πολύ υψηλών απαιτήσεων εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στην Κλουζ Ναπόκα. Μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να ματσάρουμε την ενέργειά τους και να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό και από δεύτερες ευκαιρίες, μετά από επιθετικό ριμπάουντ» δήλωσε ο προπονητής των «κιτρίνων» Γιάννης Καστρίτης.

Από την πλευρά του ο γκαρντ του Άρη Ρομπέρτο Γκάλινατ, τόνισε: «Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αποστολή, απένατι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η Κλουζ είναι μία ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις και βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση στον όμιλό μας. Συνεπώς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για 40 λεπτά, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να περιορίσουμε το σκοράρισμά τους, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως κάνουμε τελευταία».

Την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Κρις Μπάνκστον, Ρομπέρτο Γκάλινατ.