Ο Σανόγκο εκτός αποστολής εξουθενωμένος από τη νηστεία για το Ραμαζάνι
i

©InTime

Ο Σανόγκο εκτός αποστολής εξουθενωμένος από τη νηστεία για το Ραμαζάνι

Γιάννης Πάλλας 16:58 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 30.03.2024

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης άφησε εκτός αποστολής τον Ίσμαελ Σανόγκο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Η νηστεία του Ραμαζανιού έχει εξουθενώσει τον Ίσμαελ Σανόγκο, που αποκλείστηκε από την αποστολή του Άρη για το πρώτο παιχνίδι του Top 6 της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ το απόγευμα της Κυριακής (31/3, 17:15, ΕΡΤ 3).

Ο σέντερ των «κιτρίνων» ακολουθεί πιστά τη νηστεία για το Ραμαζάνι και είναι εξουθενωμένος με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης να τον αφήσει εκτός αποστολής για να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχεια των υποχρεώσεων.

Στον Άρη γνωρίζουν καλά ότι η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη απέναντι στον Ολυμπιακό στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου το ζητούμενο είναι μια καλή εμφάνιση που θα τονώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα.

Η απουσία του Ίσμαελ Σανόγκο είναι σημαντική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να το αλλάξει ο Καστρίτης.

Ο Έλληνας προπονητής ελπίζει ότι με τους Μπάνκστον και Ντε Σόουζα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού κοντά στο καλάθι, ώστε να είναι όσο γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οργή του Γιασικεβίτσιους κατά των Τούρκων δημοσιογράφων: «Είναι λυπηρό για όλους σας, αυτή τη στιγμή με έχετε εξοργίσει!»
EUROLEAGUE

16:18 - 30.03.2024

Οργή του Γιασικεβίτσιους κατά των Τούρκων δημοσιογράφων: «Είναι λυπηρό για όλους σας, αυτή τη στιγμή με έχετε εξοργίσει!»

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα «έχωσε» στους Τούρκους δημοσιογράφους, που δεν έκαναν ούτε μια ερώτηση για το ρεκόρ του Χέιζ-Ντέιβις

Η πίεση στην άμυνα και οι μεγάλες επιθέσεις με σωστό διάβασμα είναι το ζητούμενο για τον Καστρίτη σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.