Έχασε τον Σιλντς η Αρμάνι και για τον Ολυμπιακό!

Έχασε τον Σιλντς η Αρμάνι και για τον Ολυμπιακό!

Γιάννης Πάλλας 17:05 - 28.12.2023

Ο Σαβόν Σιλντς τραυματίστηκε την παραμονή του αγώνα με την Μπασκόνια (28/12) και δεν θα παίξει ούτε με τον Ολυμπιακό

Τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της, τον Σαβόν Σιλντς έχασε η Αρμάνι για τουλάχιστον δυο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί μετά την Μπασκόνια, ούτε με τον Ολυμπιακό!

Ο γκαρντ/φόργουορντ της Ιταλικής ομάδας αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Τετάρτης (27/12). 

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου ο 29χρονος άσος υπέστη θλάση στον μηρό, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τον αγώνα με την Μπασκόνια (28/12) ο Σαβόν Σιλντς δεν θα ενισχύσει την ομάδα του Έτορε Μεσίνα και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (2/1), στο ΣΕΦ, για τη 18η αγωνιστική της Euroleague.

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στην Παρτίζαν και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών της Stark Arena
EUROLEAGUE

13:58 - 28.12.2023

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στην Παρτίζαν και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών της Stark Arena

Η επίσκεψη των οπαδών της Παρτίζαν στο La Fonteta της Βαλένθια για το ματς της 15ης αγωνιστικής στην EuroLeague δημιούργησε επεισόδια με την αστυνομία και αυτά «μεταφράστηκαν» σε χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ακόμη δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα του Μιλάνου οι τραυματίες Νίκολα Μίροτιτς και Μαόντο Λο, ενώ ο νεοαποκτηθείς Σαμπάζ Νέιπιερ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Euroleague, επειδή είχε αγωνιστεί στον πρώτο με τον Ερυθρό Αστέρα.