Σοβαρά επεισόδια πριν το Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης - Ένας οπαδός στο νοσοκομείο

Σοβαρά επεισόδια πριν το Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης - Ένας οπαδός στο νοσοκομείο

Παναγιώτης Κατσαφάδος 22:51 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 29.02.2024

Χάος επικράτησε πριν την έναρξη του ημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Η Μπιλμπάο υποδέχεται στο «Σαν Μαμές» την Ατλέτικο Μαδρίτης στο δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των ημιτελικών του Copa Del Rey.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, εκτυλίχθηκαν πολύ άσχημα τα πράγματα με εικόνες «πολέμου» ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Παρά την καταρρακτώδη βροχή στην περιοχή, χιλιάδες οπαδοί των Βάσκων βρέθηκαν έξω από το γήπεδο κάνοντας την νύχτα μέρα με καπνογόνα.

Τα πράγματα ωστόσο δεν άργησαν να πάρουν άσχημη τροπή καθώς οπαδοί της Μπιλμπάο επιτέθηκαν σε αυτούς της Ατλέτικο Μαδρίτης και επικράτησε το απόλυτο χάος έξω από τον Σαν Μαμές. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ατλέτικο, ένας οπαδός της ομάδας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όντας σοβαρά τραυματισμένος: «Πολλοί οπαδοί της Μπιλμπάο επιτέθηκαν σε κάποιους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα μπαρ. Ένας είναι στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Φαίνεται ότι υπήρξαν αρκετοί οπαδοί που δέχθηκαν επίθεση από άτομα της Μπιλμπάο. Πάντα λέμε το ίδιο πράγμα, ερχόμαστε στο ποδόσφαιρο για να κάνουμε φίλους, όχι για να έχουμε κανενός είδους προβλήματα. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και οι επιθέσεις ή οποιουδήποτε είδους επιθετικότητα δεν γίνεται ανεκτή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ενρίκε Σερέθο.

H La Liga θα μηνύσει τη Ρεάλ για την πίεση που ασκεί στη διαιτησία (vid)
LA LIGA

16:02 - 28.02.2024

H La Liga θα μηνύσει τη Ρεάλ για την πίεση που ασκεί στη διαιτησία (vid)

Κατηγορούμενη από πολλούς συλλόγους ότι ασκεί πίεση στη διαιτησία μέσω του τηλεοπτικού της καναλιού, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο του Χαβιέρ Τέμπας, προέδρου του ισπανικού πρωταθλήματος, ο οποίος ανακοινώνει ότι θα κινηθεί νομικά.