Με Βόννη το Περιστέρι, με την Μάλαγα ο Προμηθέας στα προημιτελικά του BCL

Με Βόννη το Περιστέρι, με την Μάλαγα ο Προμηθέας στα προημιτελικά του BCL

Χρήστος Τσάλτας 20:38 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 21.03.2024

Η κλήρωση των προημιτελικών του BCL έφερε την Βόννη στο δρόμο του Περιστερίου, την ώρα που ο Προμηθέας θα αναμετρηθεί με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Στα δύσκολα ο Προμηθέας, κλήρωση που αφήνει παράθυρο αισιοδοξίας για το Περιστέρι. Στην κλήρωση των προημιτελικών του BCL οι Προμηθείς κληρώθηκαν με την Ουνικάχα Μάλαγα, που φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, την ώρα που η ομάδα των δυτικών προαστίων θα αναμετρηθούν με την κάτοχο του τροπαίου, Βόννη.

Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες έχουν μειονέκτημα έδρας στη διαδικασία ,με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται σε Γερμανία και Ισπανία, αντίστοιχα.

Όσον αφορά το Final 4, σε περίπτωση που το Περιστέρι πάρει την πρόκριση στην τετράδα, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τενερίφη-Τόφας, ενώ ο Προμηθέας, εφόσον περάσει το εμπόδιο της ομάδας του Ίμπον Ναβάρο θα βρει στον δρόμο του τον νικητή του ζευγαριού Μούρθια-Λούντβιγκσμπουργκ.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

1. Βόννη - Περιστέρι

2. Μούρθια - Λούντβιγκσμπουγκ

3. Ουνικάχα Μάλαγα - Προμηθέας

4. Τενερίφη - Τόφας

Final 4

Ημιτελικά (26/04)

5. Νικητής 4 - Νικητής 1

6. Νικητής 2 - Νικητής 3

Μικρός τελικός (28/06)

Ηττημένος 5 - Ηττημένος 6

Μεγάλος τελικός (28/06)

Νικητής 5- Νικητής 6

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας η διοργανώτρια αρχή του BCL έκανε γνωστό το μέρος που θα διεξαχθεί το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης, το Final 4, με το Βελιγράδι και την Stark Arena να παίρνουν το χρίσμα για τη διοργάνωσης, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League.

Θυμηθείτε τη διαδικασία της κλήρωσης των προημιτελικών και του Final 4 του BCL: