Όλο το BCL προβλέπει την Ονυικάχα Μάλαγα νικήτρια της διοργάνωσης

Όλο το BCL προβλέπει την Ονυικάχα Μάλαγα νικήτρια της διοργάνωσης

Χρήστος Τσάλτας 18:02 - 25.04.2024

Το BCL διεξήγαγε την δική του έρευνα ανάμεσα σε νυν αλλά και πρώην παίκτες της διοργάνωσης, οι οποίοι συμφώνησαν σε ένα πράγμα: η Ουνικάχα Μάλαγα θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια της διοργάνωσης.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Stark Arena. Εκεί διεξάγεται το Final 4 του BCL, το οποίο φέτος θα έχει μια σημαντική καινοτομία. Αυτό γιατί θα διεξαχθεί σε γυάλινο δάπεδο, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η FIBA αποφάσισε να θέσει ψηλά τον πήχη σε οργανωτικό επίπεδο, και ήδη οι πρώτες εικόνες από το νέο παρκέ της έδρας στο Βελιγράδι είναι άκρως εντυπωσιακές, αφήνοντας υποσχέσεις για το τριήμερο 26-28 Απριλίου, το οποίο και θα κρίνει την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στη διοργάνωση.

Σπανούλης: «Εγώ περίμενα να βρισκόμαστε στο Final 4 - Αυτό είπα στους παίκτες μου»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

17:06 - 25.04.2024

Σπανούλης: «Εγώ περίμενα να βρισκόμαστε στο Final 4 - Αυτό είπα στους παίκτες μου»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως ήταν στόχος για το Περιστέρι bwin να φτάσει στο Final 4 του BCL και επεσήμανε πως είπε στους παίκτες του να μην αλλάξουν τον τρόπο που παίζουν όλη τη σεζόν.

Στο περιθώριά του μεγάλου ραντεβού του BCL, η διοργανώτρια αρχή απευθύνθηκε στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι παίκτες, οι οποίοι κατέθεσαν τις προβλέψεις τους για το τριήμερο που έρχεται.

Ανάμεσα στους παίκτες και δύο εκπρόσωποι ελληνικών ομάδων. Οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Άντονι Κάουαν, της ΑΕΚ Betsson και του Προμηθέα, πήραν μέρος στην ψηφοφορία και κατέθεσαν τις προβλέψεις τους.

Σε σύνολο 10 παικτών, νυν και πρώην στο BCL η απάντηση για την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο ήταν μία. Η Ουνικάχα Μάλαγα είχε το απόλυτο των προβλέψεων. Μάλιστα τόσο ο Κουζμίνσκας όσο και ο Κάουαν συμφώνησαν και για τον MVP του Final 4.

Η ψήφος τους πήγε στον Κέντρικ Πέρι, με τον εκρηκτικό γκαρντ να είναι και η προτίμηση του άλλοτε MVP της διοργάνωσης, Τζόρνταν Θίοντορ, την ώρα που ο Τι Τζέι Σορτς, που την περασμένη σεζόν «έλαμψε» με την Βόννη, επέλεξε τον Καμ Τέιλορ ως MVP της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, ο Τζέιβον Γκρέιβς επέλεξε ως MVP τον Τάισον Κάρτερ, όπως και ο Κάλεμπ Χόμεσλι, ενώ ο Βότσεχ Χρούμπαν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ντίλαν Οσετκόφσκι.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs