Το Περιστέρι μπήκε στην... γυάλινη Stark Arena και ξεναγήθηκε στο πρωτοποριακό αγωνιστικό χώρο (vid)

Το Περιστέρι μπήκε στην... γυάλινη Stark Arena και ξεναγήθηκε στο πρωτοποριακό αγωνιστικό χώρο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:54 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 25.04.2024

Στην Stark Arena του Βελιγραδίου περιηγήθηκε το Περιστέρι (αλλά και οι άλλες τρεις ομάδες του Final Four του BCL) μόνο που δεν πάτησε σε ξύλινο πάτωμα, αλλά σε έναν πρωτοποριακό αγωνιστικό χώρο με led οθόνες αντί για το καθιερωμένο παρκέ.

H FIBA ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που, το περασμένο καλοκαίρι, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών (U19), είχε παρουσιάσει στο κοινό το πρωτοποριακό επίτευγμα της τεχνολογίας: Ένα γυάλινο διαδραστικό παρκέ με Led οθόνες, που λειτουργούν κατά το δοκούν. Στην παρουσίαση, κατά τη διάρκεια του αγώνα, των τάιμ άουτ και όποτε επιθυμούν οι χειριστές του.

Το ίδιο εντυπωσιακό παρκέ (που δεν είναι ξύλινο όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια) χρησιμοποίησε αργότερα και η Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ το NBA δεν έμεινε έξω από τον χορό. Παρουσίασε μία όμοια κατάσταση και εξόχως εντυπωσιακή στο All-Star Weekend της Ιντιανάπολις.

Αυτή είναι μία κατάσταση και μία εικόνα από το μέλλον, μόνο που η FIBA επιστρέφει στο παρόν και γι' αυτό στο Final Four του Basketball Champions League αποφάσισε να στήσει ASB δάπεδο στην Stark Arena του Βελιγραδίου, που φιλοξενεί την τελική φάση της διοργάνωσης και πάνω του να εξελιχθεί η δράση.

Το Περιστέρι λοιπόν, εκεί θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον έναν ημιτελικό (Παρασκευή 26/4) και το ίδιο θα κάνει η Μάλαγα με την Μούρθια στον δεύτερο. Οι παίκτες και των τεσσάρων ομάδων ξεναγήθηκαν πάνω στον πρωτοποριακό αγωνιστικό χώρο και το BCL μοιράστηκε το βίντεο με την εμπειρία τους...