Με τον κόσμο στο πλευρό του στο Βελιγράδι το Περιστέρι bwin στο Final 4 του BCL

Περιστέρι

Με τον κόσμο στο πλευρό του στο Βελιγράδι το Περιστέρι bwin στο Final 4 του BCL

Χρήστος Τσάλτας 17:59 - 24.04.2024

«Ξεσηκωμός» στις τάξεις των φίλων του Περιστερίου bwin ενόψει του Final 4 του BCL στο Βελιγράδι, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για το Περιστέρι bwin, το οποίο ταξίδεψε στο Βελιγράδι για το μεγάλο ραντεβού του Final 4 της διοργάνωσης. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, με φόντο την είσοδο στον μεγάλο τελικό, που θα φέρει ένα βήμα πιο οντά την ομάδα των δυτικών προαστίων στον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της.

Το έργο της ομάδας του Σπανούλη θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως η πίστη στα ενδότερα της ομάδας για νίκη είναι διάχυτη. Το γεγονός άλλωστε πως οι Περιστεριώτες κατάφεραν να βρεθούν στο Final 4 από τον... δύσκολο δρόμο, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα τους.

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ στο Sportal: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με τη συμμετοχή στο Final 4»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

19:33 - 23.04.2024

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ στο Sportal: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με τη συμμετοχή στο Final 4»

Το Περιστέρι bwin ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη πρόκληση της ιστορίας του και ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ μίλησε για το μεγάλο ραντεβού του Βελιγραδίου, ενώ τόνισε πως μόνο η παρουσία στο Final 4 δεν αρκεί.

Στην προσπάθειά τους στην Stark Arena δεν θα είναι μόνοι. Αυτό γιατί στο Βελιγράδι το Περιστέρι bwin δεν θα είναι μόνο στον ημιτελικό. Πάνω από 500 φίλοι της ομάδας θα ταξιδέψουν από το Περιστέρι για την πρωτεύουσα της Σερβίας τις επόμενες ώρες. Μάλιστα αν και το αρχικό πλάνο ανέφερε αναχώρηση 3 πούλμαν από την Αθήνα για το Βελιγράδι, η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που ναυλώθηκαν ήδη κι άλλα πούλμαν για τις ανάγκες του κόσμου.

Στο Βελιγράδι θα βρεθούν και φίλοι του Περιστερίου που πήραν θέση στο τσάρτερ της ομάδας, ενώ αρκετοί φίλοι της ομάδας θα ταξιδέψουν μεμονωμένα με οχήματα από την Αθήνα, αλλά και από πτήσεις προς την πρωτεύουσα του Βελιγραδίου. Όλα αυτά για να σταθούν στο πλευρό του Περιστερίου bwin σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 1 των playoffs