«Τρέλα» στο Περιστέρι: Sold out το τσάρτερ για το Βελιγράδι

«Τρέλα» στο Περιστέρι: Sold out το τσάρτερ για το Βελιγράδι

Sportal newsroom 16:55 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 22.04.2024

Το Περιστέρι bwin ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη πρόκληση της ιστορίας του, το Final 4 του BCL, με τον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται στο πλευρό, εξαντλώντας τις θέσεις για το τσάρτερ στο Βελιγράδι.

Η ώρα για το μεγάλο ραντεβού του Final 4 του BCL έφτασε, με το Περιστέρι Bwin να βρίσκεται σε αυτό για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και κατάφερε να κλείσει θέση στο Βελιγράδι, διεκδικώντας τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του.

Στο πλευρό της ομάδας των δυτικών προαστίων θα βρίσκεται και ο κόσμος της. Αυτό γιατί οι Περιστεριώτες δεν θα είναι μόνοι σε αυτό το μεγάλο ραντεβού. Από την πρώτη στιγμή έθεσαν στη διάθεση του κόσμου τσάρτερ, για να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα, το οποίο μάλιστα γέμισε.

Σπανούλης: «Είμαστε... πεινασμένοι, αλλά στο Final Four πρέπει να εμφανιστούμε και σωματικά και ψυχικά έτοιμοι!»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

15:24 - 22.04.2024

Σπανούλης: «Είμαστε... πεινασμένοι, αλλά στο Final Four πρέπει να εμφανιστούμε και σωματικά και ψυχικά έτοιμοι!»

Λίγο πριν την μεγάλη πρόκληση του Περιστερίου στο Βελιγράδι, ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης που ξέρει καλά από Final Four μίλησε για το ζητούμενο και τις απαιτήσεις που έχει το ματς με την Τενερίδη (κατ' αρχας), αλλά και συνολικά η τελική φάση του Basketball Champions League.

Η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» ανακοίνωσε sold out στις θέσεις του τσάρτερ για την πρωτεύουσα του Βελιγραδίου, ανανεώνοντας το ραντεβού με τον κόσμο για τις ημέρες των αγώνων του Final 4 με πρώτη τη «μάχη» του ημιτελικού κόντρα στην Τενερίφη (26/04).

Στο μήνυμά της η ομάδα των δυτικών προαστίων ανέφερε:

SOLD OUT!

To charter για το όνειρο της Σερβίας γέμισε σε χρόνο ρεκόρ!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ακόμα μία φορά!

Ραντεβού στο Βελιγράδι!