Διαβολοβδομάδα για Παναθηναϊκό με άγνωστη σύνθεση

Ντέρικ Ουίλιαμς

i

Ντέρικ Ουίλιαμς / © Intime

Διαβολοβδομάδα για Παναθηναϊκό με άγνωστη σύνθεση

Πάρης Τσελεπίδης • 11:47 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουνε τελειωμό τις τελευταίες μέρες για τον Παναθηναϊκό που έχει μπροστά του μία ακόμη διαβολοβδομάδα στη φετινή Euroleague με τον Χρήστο Σερέλη να μην γνωρίζει σε ποιους από τους παίκτες του μπορεί να υπολογίζει.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία ακόμη διαβολοβδομάδα στη φετινή του πορεία στην Euroleague όπου έχει να πάει να παίξει στην έδρα της Μονακό την προσεχή Τετάρτη (8/3) και να υποδεχτεί δύο μέρες μετά (10/3) τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό που παραμένει άγνωστο και για τον Χρήστο Σερέλη τη στιγμή αυτή είναι ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του δεδομένων των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουνε τέσσερις εξ αυτών.

Πριν από το τζάμπολ του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό για την 17η αγωνιστική της Basket League έμειναν εκτός οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Δημήτρης Αγραβάνης. Στη διάρκεια αυτού αποχώρησαν οι Ντέρικ Ουίλιαμς και Νέιτ Ουόλτερς με ενοχλήσεις στο αριστερό και δεξί γόνατο αντίστοιχα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε για τους δύο Αμερικανούς πως; «Φαίνεται να μην είναι σοβαρά. Ίσως και τη Δευτέρα να μπορούν να κάνουν προπόνηση. Ξεκινήσαμε με 11 παίκτες και μείναμε με 9», για να ευχηθεί να μην υπάρξει άλλος τραυματισμός στη συνέχεια και ειδικότερα στον γεμάτο από παιχνίδια Μάρτιο.

Ουίλιαμς και Ουόλτερς ουσιαστικά προφυλάχθηκαν στην πορεία του παιχνιδιού με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό μετά από τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκαν στο γόνατό τους. Αυτό σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι δυο τους θα βρίσκονται στην αυριανή προπόνηση του Παναθηναϊκού και θα ακολουθήσουνε την αποστολή στην Γαλλία για το παιχνίδι με τη Μονακό.

Συντηρητικά μέχρι νεοτέρας ο Γκουντάιτις
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:48 - 03.03.2023

Συντηρητικά μέχρι νεοτέρας ο Γκουντάιτις

Στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε η σημερινή (3/3) προπόνηση στο ΟΑΚΑ, με τους Αρτούρας Γκουντάιτις και Δημήτρη Αγραβάνη να παραμένουν εκτός δράσης εν όψει και του αυριανού παιχνιδιού με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τους άλλους δύο. Με τους Γκουντάιτιτς και Αγραβάνη με την κατάστασή τους να εκτιμάται σε καθημερινή βάση. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειό του και ο δεύτερος από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ειδικά ο Λιθουανός σέντερ πάντως φαντάζει δύσκολο να παίξει κόντρα στη Μονακό και μάλιστα λόγω της απουσίας του στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές είχε χρησιμοποιηθεί ως σέντερ εκτός του Γιώργου Παπαγιάννη ο Ουίλιαμς.

Όπως και να έχει τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουνε στην αυριανή προπόνηση της Δευτέρας (6/3) καθώς μία μέρα η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για την Γαλλία. Σε ένα παιχνίδι όπου σε αντίθεση με το χθεσινό με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό ο Σερέλης μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Μάριους Γκριγκόνις και Ματ Τόμας. Όπως και στον Πάρις Λι με τις δικές του ενοχλήσεις στο Σαββατιάτικο παιχνίδι να μην ήταν κάτι το σοβαρό.