Ο Έξουμ θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς - Ο υπέροχος τρόπος που του το αποκάλυψε η σύντροφός του

Ο Έξουμ θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς - Ο υπέροχος τρόπος που του το αποκάλυψε η σύντροφός του

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:01 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 23.06.2023

Ο Ντάντε Έξουμ αφού πήρε στα χέρια του το τρόπαιο της ABA Liga, καθώς η Παρτίζαν κατέκτησε το πρωτάθλημα, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του και το πρώτο του παιδί.

Αξέχαστο θα μείνει στον Ντάντε Έξουμ το βράδυ της 22ης Ιουνίου. Ο Αυστραλός γκαρντ πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα με την Παρτίζαν, καθώς η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κυριάρχησε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και επικρατώντας με 96-85 έκανε το 3-2 και κατέκτησε τον τίτλο της ABA Liga μέσα στην κατάμεστη «Stark Arena»!

Η Παρτίζαν έφθασε έτσι τον πρώτο της τίτλο μετά την επιστροφή του Ζοτς στο Βελιγράδι! Σε 35:46 ο Κέβιν Πάντερ είχε 32 πόντους με 8/11 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 7/8 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, στον τελευταίο (λογικά) αγώνα του με την φανέλα της σέρβικης ομάδας. O Ζακ ΛεΝτέι πρόσθεσε άλλους 15 πόντους με 4/4 τρίποντα (!) ενώ ακολούθησαν οι Τζέιμς Νάναλι (12π.), Ντάντε Έξουμ (10π.) και Ματίας Λεσόρ (10π., 8ριμπ.). 

Ο Ντάντε Έξουμ αναδείχθηκε πρωταθλητής το βράδυ της 22ης Ιουνίου και μετά το ματς Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας η σύντροφός του του έκανε το καλύτερο δώρο. Η αγαπημένη του Αυστραλού γκαρντ του αποκάλυψε με έναν υπέροχο τρόπο πως είναι έγκυος κι έτσι σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Η σύντροφος του Έξουμ κρατούσε το υπερηχογράφημα και μόλις το είδε ο 27χρονος γκαρντ ξέσπασε σε κλάματα. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους.