Έλυσαν τη συνεργασία τους Ερυθρός Αστέρας και Κούζμιτς

Έλυσαν τη συνεργασία τους Ερυθρός Αστέρας και Κούζμιτς

Νίκος Καλαμπάκας 17:10 - 25.12.2023

Ερυθρός Αστέρας και Όγκνιεν Κούζμιτς θα βαδίσουν στο εξής χωριστούς δρόμους αφού οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους έπειτα από 4 χρόνια.

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Όγκνιεν Κούζμιτς ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας. Ο Σέρβος σέντερ βρισκόταν από το 2019 στην ομάδα του Βελιγραδίου, ωστόσο το μεσημέρι των Χριστουγέννων γράφτηκε ο επίλογος της συνεργασίας τους. 

Οι «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τον 32χρονο παίκτη για τις υπηρεσίες του και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα του. 

«Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και πρώην παίκτης της Εθνικής Σερβίας Όγκνιεν Κούζμιτς έλυσε κοινή συναινέσει τη Δευτέρα το συμβόλαιό του με τον σύλλογό μας.

Γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 1990 στο Ντομπόι και από τότε που εντάχθηκε στον σύλλογό μας το καλοκαίρι του 2016, έχει παίξει 302 αγώνες με τα Ερυθρόλευκα (15ος στον πίνακα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο  πρωτάθλημα), ενώ έχει 173 συμμετοχές στην εθνική Σερβίας.

Ο σύλλογος θα ήθελε με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον Όγκνιεν για όλα όσα έκανε και έδωσε με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Θα αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας μας, και του εύχεται τα καλύτερα».