Ο Καντέρ ευχήθηκε περαστικά στον Σενγκούν μετά τον τραυματισμό του

Ο Καντέρ ευχήθηκε περαστικά στον Σενγκούν μετά τον τραυματισμό του

Ο πρωην NBAer, Ενές Καντέρ, ευχήθηκε περαστικά στον συμπατριώτη του, Αλπερέν Σενγκούν, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των Ρόκετς με τους Κινγκς.

Οι Χούστον Ρόκετς πήραν τα ξημερώματα της Δευτέρας μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς με 112-104, ωστόσο η ομάδα του Χιούστον αποκόμισε έναν μεγάλο πονοκέφαλο.

Ο Τούρκος σέντερ της ομάδας του Ίμε Ουντόκα, Αλπερέν Σενγκούν, προσπάθησε να ανακόψει την προσπάθεια του Ντομάντας Σαμπόνις, για λέι απ, με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο παρκέ και από τις πρώτες αντιδράσεις του να δείχνει πως πονούσε πολύ.

Αμέσως το ιατρικό επιτελείο, τόσο των Ρόκετς, όσο και των Κινγκς έπεσε... πάνω του, με τον Σενγκούν να σηκώνεται μετά από λίγο, αλλά να φεύγει από το παρκέ με αναπηρικό καροτσάκι. Κάτι, που όπως είναι φυσικό, σόκαρε άπαντες, με τον εκρηκτικό άσο να κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Ενές Καντέρ ευχήθηκε λίγο μετά το παιχνίδι περαστικά στον Σενγκούν, αναφερόμενος στον συμπατριώτη του μέσω ενός Tweet: «Προσεύχομαι για εσένα Τούρκε αδελφέ μου, Αλπερέν».