Επαφές ΕΟΚ - ΕΣΑΚΕ με άξονα την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ελλάδα

Επαφές ΕΟΚ - ΕΣΑΚΕ με άξονα την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ελλάδα

Χρήστος Τσάλτας 17:54 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 16.02.2024

Στο περιθώριο του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη οι Ευθύνης Ρεντζιάς και Μιχάλης Μελής, που εκπροσωπούν τον ΕΣΑΚΕ, είχαν επαφές με αξιωματούχους της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος.

ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ πορεύονται μαζί για το καλό του μπάσκετ, κάτι που δείχνουν και στην πράξη, με κινήσεις που βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Το πρωί της Παρασκευής οι Ευθύμης Ρεντζιάς και Μιχάλης Μελής, που εκπροσωπούν τον ΕΣΑΚΕ στο Ηράκλειο της Κρήτης, για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Κυπέλλου, είχαν επαφές με ανθρώπους της ΕΟΚ, θέτοντας σε πρώτο πλάνο σημαντικά ζητήματα για το μπάσκετ και την ανάπτυξή του στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός - Περιστέρι: Οι 12άδες των δύο ομάδων
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:30 - 16.02.2024

Ολυμπιακός - Περιστέρι: Οι 12άδες των δύο ομάδων

Ολυμπιακός και Περιστέρι ετοιμάζονται για την μεγάλη αναμέτρηση στο πλαίσιο των προημιτελικών του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Μπαρτζώκα και Σπανούλη να αποφασίζουν τους 12 που θα ρίξουν στη «μάχη».

Οι δύο οργανισμοί πορεύονται σε κοινό πλαίσιο το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας εμπράκτως πως στόχος τους είναι να προχωρήσει μπροστά το άθλημα, αφήνοντας τις έριδες στο παρελθόν.

Μάλιστα στην Κρήτη βρίσκεται και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του BCL, Πάτρικ Κομνηνός για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Κυπέλλου, αλλά και να συνομιλήσει τόσο με ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ, όσο και της ΕΟΚ, στο πλαίσιο της κοινής πορείας όλων των πλευρών.

Tags: