Επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

Επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

Νίκος Καλαμπάκας 09:31 - 28.03.2024

Η Παρτίζαν φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (28/3, 21.30) σε έναν αγώνα που οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους!

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή στο Βελιγράδι, εκεί όπου φιλοξενείται από την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Κι αν για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα η νίκη είναι επιτακτική προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της τετράδας, για τους αποψινούς του αντιπάλους είναι μονόδρομος, αφού οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κυνηγούν τη 10η θέση και ένα εισιτήριο για τα play-ins της Euroleague.

Για τους ερυθρόλευκους δεν θα βρίσκεται στη δωδεκάδα ο Μιχάλης Λούντζης, αφού ταλαιπωρείται από μια ίωση και δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί. Ακόμα λείπουν οι δύο ψηλοί του από τη Σερβία, αφού Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ είναι τραυματίες.

Στον αντίποδα ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή ή όχι του Ζακ Λεντέι. Ο πάουερ φόργουορντ της Παρτίζαν βρισκόταν στις ΗΠΑ επειδή έχασε τον πατέρα του και επέστρεψε στο Βελιγράδι το βράδυ της Τετάρτης 27/3.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κάνει προπόνηση και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Και αυτό επειδή οι Αρχές της Σερβίας έχουν θορυβηθεί μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα και αποφάσισαν να υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι, με δύο ζώνες ασφαλείας.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 21.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime, ενώ θα έχει και live κάλυψη από το Sportal.gr