Επικό τρολάρισμα Τέιτουμ στον Κέβιν Χαρτ: Του έδωσε τη φανέλα του 6χρονου γιου του (vid)

Ο Τζέισον Τέιτουμ στην εκπομπή του Κέβιν Χαρτ

Επικό τρολάρισμα Τέιτουμ στον Κέβιν Χαρτ: Του έδωσε τη φανέλα του 6χρονου γιου του (vid)

Χρήστος Τσάλτας 15:59 - 27.09.2023

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν... αδίστακτος με τον Κέβιν Χαρτ και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή του Αμερικανού κωμικού τον τρόλαρε με τον πιο επικό τρόπο.

Ο Κέβιν Χαρτ είναι ένας από τους πιο γνωστούς φαν του ΝΒΑ, αλλά και των Φιλαδέλφεια 76ερς. Τι σημαίνει αυτό; Πως το μίσος του για τους Μπόστον Σέλτικς είναι τεράστιο, ως φαν των Σίξερς που σέβεται τον εαυτό του.

Το ίδιο μεγάλη όμως είναι και η φιλία του με τον Τζέισον Τέιτουμ. Ο ηγέτης των Μπόστον Σέλτικς γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια με τον Χαρτ και βρέθηκε στην εκπομπή του Αμερικανού κωμικού με τίτλλο «Cold as Balls». Εκεί ο Χαρτ φιλοξενεί αθλητές, οι οποίοι ξαπλώνουν σε μια μπανιέρα γεμάτη παγωμένο νερό και απαντούν σε τρελές ερωτήσεις για τη ζωή τους.

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα για τον ένατο κύκλο της στην αμερικανική τηλεόραση και στην ένατη πρεμιέρα της καλεσμένος ήταν ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς παίκτες στο ΝΒΑ, αυτή τη στιγμή και το πρόσωπο των Μπόστον Σέλτικς, ως οργανισμός. Μόνο που ο Τέιτουμ φρόντισε να κάνει τη διαφορά με την παρουσία του.

Ο JT είχε πάει... υποψιασμένος όμως και φρόντισε να κάνει εκείνος τη μεγαλη κίνηση απέναντι στον Χαρτ. Διότι όχι παλώς πήγε στο σετ με φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, αλλά η φανέλα αυτή ήταν του 6χρονου γιου του, Deuce, με τον Χαρτ να την φοράει και μάλιστα να παραδέχεται ότι τουτ ταίριαζε όσον αφορά το μέγεθος, σε μια από τις πιο επικές στιγμές της εκπομπής!

Το σίγουρο πάντως είναι πως όταν φτάσει η ώρα των αγώνων στην regular season, ο Χαρτ δεν θα φοράει την πράσινη φανέλα, παίρνοντας θέση στις court seats του Wells Fargo Center στην Φιλαδέλφεια...