Επιστροφή στη δουλειά για τον Τόμας Ουόκαπ (vid)

Επιστροφή στη δουλειά για τον Τόμας Ουόκαπ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:09 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 22.07.2023

Από το γυμναστήριο του ΣΕΦ ο Τόμας Ουόκαπ ενημερώνει πως... επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Ολυμπιακός καλημερίζει τα πλήθη - Ο Αμερικανός γκαρντ με το ελληνικό διαβατήριο προετοιμάζεται κατ' αρχάς για την Εθνική ομάδα που ξεκινάει την προετοιμασία της την Δευτέρα (24/7).

Οι διακοπές σιγά σιγά ολοκληρώνονται για όλους τους επαγγελματίες αθλητές που ξεκινούν την προετοιμασία ο καθένας ανάλογα με τις ανάλογες υποχρεώσεις του. Είτε με τους συλλόγους, είτε με τις εθνικές τους ομάδες. 

Ο Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού σύντομα θα βάλει για πρώτη φορά στην καριέρα του την εμφάνιση με τα εθνικά χαρακτηριστικά της... δεύτερης πατρίδας του. Δηλαδή, της Ελλάδας. Την Δευτέρα (24/7) το πρωί θα συναντήσει τους νέους συμπαίκτες του στο ΟΑΚΑ στο ξεκίνημα της δράσης με την εθνική ομάδα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου στη Μανίλα των Φιλιππίνων. 

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχεδιάζει την Εθνική για το Παγκόσμιο - Η συνάντηση με τους συνεργάτες του (vid)
FIBA WORLD CUP

10:43 - 22.07.2023

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχεδιάζει την Εθνική για το Παγκόσμιο - Η συνάντηση με τους συνεργάτες του (vid)

Δύο μέρες πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης το Σάββατο (22/7) θα συναντηθεί με όλους τους συνεργάτες του για μία πρώτη συζήτηση. Άλλωστε υπάρχουν αρκετά θέματα ανοιχτά, οι απουσίες και φυσικά τα ερωτηματικά στις περιπτώσεις των Αντετοκούνμπο και Παπαπέτρου.

Προς το παρόν όμως, φοράει τα αγαπημένα του ερυθρόλευκα και η ομάδα του Πειραιά το πρωί του Σαββάτου (22/7) έστειλε ευχές για μία καλή μέρα και τις συνόδευσε με ένα μικρό βίντεο του Τόμας Ουόκαπ, οποίος ενημερώνει πως επιστρέφει στη δουλειά. «Back to work», φώναξε ο Τεξανός γκαρντ, ο οποίος πλέον είναι κάτοχος και ελληνικού διαβατηρίου, την ώρα που βρισκόταν στο γυμναστήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.