Χαμός με Αταμάν: «Αν τα κάνει αυτά στην Ελλάδα δεν θα καταλάβει από που θα του έρθει»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Χαμός με Αταμάν: «Αν τα κάνει αυτά στην Ελλάδα δεν θα καταλάβει από που θα του έρθει»

Νίκος Καλαμπάκας 00:11 - 10.06.2023

Ο Εργκίν Αταμάν άνοιξε διάλογο με τους vip της Φενέρ και ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, πήρε θέση για όσα έγιναν.

Η Εφές νίκησε τη Φενέρ και προκρίθηκε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, όμως ενώ στην αρχή τα πράγματα φαίνονταν ήσυχα, το πράγμα τελικά ξέφυγε.

Ο Αταμάν απευθύνθηκε στην εξέδρα που φιλοξενούσε επισήμους της Φενέρ και τότε ο διάλογος μετατράπηκε σε ξύλο αφού τα αίματα άναψαν σύντομα.

Αφού καταλάγιασε η... μπόρα, έκανε δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Σερτάκ Κομσουογλού, ο οποίος αναφέρθηκε στον Αταμάν, κατηγορώντας τον ότι αυτός ξεκίνησε τα επεισόδια.

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να βάλει τον προπονητή της Εφές στη θέση του, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να μιλάει άσχημα σε παράγοντες:

«Δε μπορεί ο προπονητής της αντιπάλου ομάδας να κάνει χειρονομίες σε κανέναν παράγοντα της Φενέρμπαχτσε. Δε μπορεί ο προπονητής της αντιπάλου ομάδας να έχει πάρε-δώσε μαζί μας. Είναι πληρωμένος υπάλληλος της αντιπάλου ομάδας. Ο καθένας ξέρει τη θέση του. Καλά θα κάνει να μη συμπεριφέρεται έτσι και στην Ελλάδα, έχουν κροτίδες και φωτοβολίδες εκεί, δε θα καταλάβει από πού θα του έρθει, θα του έρθει ξαφνικό. Κι οι βρισιές των φίλων του που έβριζαν κι εμάς δεν θα είναι αρκετές για να τον σώσουν», ήταν τα λόγια του Κομσουογλού.