Αταμάν: «Το μόνο καλό ήταν πως κερδίσαμε και πάμε στον ημιτελικό»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Το μόνο καλό ήταν πως κερδίσαμε και πάμε στον ημιτελικό»

Ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως το μόνο καλό για τους πράσινους ήταν πως πήραν τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ, με τον ίδιο να έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του και κυρίως από εκείνους που ήρθαν από τον πάγκο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εργκιν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου: 

«Το πρόβλημα ήταν ο πάγκος μας, πήραμε μόνο 4-5 πόντους. Κάθε φορά που κάναμε ροτέισον, χάναμε την ισορροπία μας. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ. Το μόνο καλό ήταν πως κερδίσαμε και πάμε στον ημιτελικό. Το σημαντικό είναι η νίκη, αλλά όταν δουλεύεις πέντε μήνες σε μια ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και είναι ψηλά στην Ευρωλίγκα, περιμένεις να παίξεις και πιο καλά. διεκδικώντας θέση στο Final 4. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη, το γήπεδο είναι ωραίο. Είδαμε ότι ήταν γεμάτο με φίλους και των δύο ομάδων, συνήθως στην Ευρώπη δεν υπάρχει κόσμος από τις δύο ομάδες στα προημιτελικά και ελπίζουμε να υπάρχει η ίδια εικόνα και στα ημιτελικά».

Από πλευράς παικτών, ο Ντίνος Μήτογλου ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ γιατί ανταποκρίθηκε σε έναν πολύ διαφορετικό αγώνα από το πρωτάθλημα. Εμείς κάναμε το λάθος και χαλαρώσαμε, κάτι που δεν επιτρέπεται. Πρέπει να μάθουμε από αυτό. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να τα δούμε και να γίνουμε καλύτεροι».

«Δίδυμοι πύργοι» στήριξαν τον Παναθηναϊκό κόντρα στη μαχητική ΑΕΚ και τον έστειλαν στα ημιτελικά του Final-8
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

20:06 - 15.02.2024

«Δίδυμοι πύργοι» στήριξαν τον Παναθηναϊκό κόντρα στη μαχητική ΑΕΚ και τον έστειλαν στα ημιτελικά του Final-8

Η ΑΕΚ Betsson παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, αλλά δεν βρήκε λύσεις και κορμιά απέναντι στους Μήτογλου και Λεσόρ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός AKTOR να φτάσει σε δύσκολη νίκη με 79-72 και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.