«Ερωτευμένος» με τον Γιόκιτς ο Σακίλ, φώναζε «Σ' αγαπώ» στα σέρβικα (vid)

«Ερωτευμένος» με τον Γιόκιτς ο Σακίλ, φώναζε «Σ' αγαπώ» στα σέρβικα (vid)

Sportal newsroom 09:58 - 25.10.2023

Για ακόμα μια φορά ο Σακίλ Ο' Νιλ έδωσε... ρεσιτάλ, καθώς έδειξε τον θαυμασμό του στον Νίκολα Γιόκιτς με ξεχωριστό τρόπο.

Στην πρεμιέρα του ΝΒΑ, κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς ο Νίκολα Γιόκιτς είχε... κέφια και δεν το έκρυψε στο παρκέ της Ball Arena. Ο Σέρβος σέντερ ήταν σημείο αναφοράς για την ομάδα του, σε ακόμα ένα παιχνίδι, με το κοντέρ να γράφει 29 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ, στο τελικό 119-107 των πρωταθλητών Νάγκετς.

O Joker ήταν ασταμάτητος και έκανε καλύτερους τους συμπαίκτες του, με την παρουσία του πάνω στο παρκέ, κάτι που αναγνώρισαν άπαντες. Με πρώτο τον Σακίλ Ο' Νιλ, που ουδέποτε έκρυψε τον θαυμασμό του για το παιχνίδι του δις MVP της λίγκας.

Αυτό φρόντισε να το δείξει και με το πέρας του αγώνα, την ώρα που ο Γιόκιτς μιλούσε στην εκπομπή NBA Inside του TNT. Ο Ο' Νιλ πήρε τον λόγο και στην προσπάθειά του να... εντυπωσιάσει τον Σέρβο σέντερ, μίλησε στην γλώσσα του.

«Σ' αγαπώ» του είπε χαρακτηριστικά ο Shaq, κάνοντας τον Γιόκιτς να ξεσπάσει σε γέλια. Όμως την ίδια στιγμή που έβαλε και μαι... πρόκληση. «Την επόμενη φορά περιμένω κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των Νάγκετς προς τον θρυλικό σέντερ.