Επέκταση συμβολαίου για τον Μπολομπόι - Στον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το καλοκαίρι του 2026
i

© EuroLeague Basketball

Επέκταση συμβολαίου για τον Μπολομπόι - Στον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το καλοκαίρι του 2026

Γιώργος Γαβριλάκης 12:51 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 30.01.2024

Ο Τζόελ Μπολομπόι με τον Ερυθρό Αστέρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και πλέον έχει και συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου μέχρι το τέλος της σεζόν 2025-26.

Με τον Ολυμπιακό πέρσι, συνέχισε την πορεία και την παρουσία του στην EuroLeague που είχε ξεκινήσει λίγα χρόνια νωρίτερα από τη Μόσχα. Μάλιστα, ο Τζόελ Μπολομπόι ήταν μέλος της ΤΣΣΚΑ στην κατάκτηση της κορυφής του 2019

H πρώτη φορά πάντως, που ο Αμερικανός σέντερ γεννημένος στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας κάνει σημαντική αίσθηση με το παιχνίδι του είναι φέτος: Κατά τη διάρκεια της σεζόν που διανοούμαι και έχει εξελιχθεί και μετατραπεί σε έναν κομβικό παίκτη για τον Ερυθρό Αστέρα

Και η ομάδα του Βελιγραδίου, με τον οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι, διέκρινε και αξιολόγησε την ποιότητα που προσφέρει στο ρόστερ της. Έτσι, αποφάσισε και μονομιάς ανακοίνωσε, αφού πρώτα είχε συμφωνήσει μαζί του, να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και να τον κρατήσει στις τάξεις της μέχρι και το τέλος της σεζόν 2025-26

Έτσι ο 30χρονος σέντερ εξασφάλισε το άμεσο μέλλον τους και τώρα θέλει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του για να αναβαθμίσει τη θέση της στην βαθμολογική κατάταξη της EuroLeague. Προς το παρόν, με εννέα νίκες σε 23 αγώνες o Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται αρκετά πίσω και μακριά από τους στόχους που είχε θέσει στο ξεκίνημα. 

Ο Μόουζες Ράιτ «θυμίζει πολύ τον... Λεσόρ» και γι' αυτό ο Ολυμπιακός τον πήρε!
EUROLEAGUE

12:28 - 30.01.2024

Ο Μόουζες Ράιτ «θυμίζει πολύ τον... Λεσόρ» και γι' αυτό ο Ολυμπιακός τον πήρε!

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Άλμπα και ο Μόουζες Ράιτ είναι διαθέσιμος για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. O Έρικ ΜακΚόλουμ της Καρσίγιακα που τον είδε να αγωνίζεται στην Τουρκία θεωρεί πως «είναι πολύ δυναμικός με πολύ ενέργεια, όπως ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού».

Ο Μπολομπόι ωστόσο, ειδικά μετά την πρόσληψη του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου, αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» και συνολικά στη σεζόν έχει 10,4 πόντους και 5,4 ριμπάουντ μέσο όρο. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!