Φευγάτος ο Ντόμπριτς από τον Ερυθρό Αστέρα - Κλείνει σε ομάδα της Euroleague

Όγκνιεν Ντόμπριτς

i

Euroleague

Φευγάτος ο Ντόμπριτς από τον Ερυθρό Αστέρα - Κλείνει σε ομάδα της Euroleague

Sportal newsroom 19:28 - 02.06.2023

Ντόμπριτς και Μίτροβιτς αναμένεται να αποχωρήσουν από τον Ερυθρό Αστέρα και για τον πρώτο ακούγεται ότι έχει συμφωνήσει με ομάδα της Euroleague.

Σερβικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα οι Όγκνιεν Ντόμπριτς και Λούκα Μίτροβιτς.

Η Εφές θέλει τον Ντέρικ Ουίλιαμς
EUROLEAGUE

19:06 - 02.06.2023

Η Εφές θέλει τον Ντέρικ Ουίλιαμς

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα η Εφές τον έχει βάλει στο στόχαστρό της.

Σε ομάδα της Euroleague στέλνει δημοσίευμα από τη Σερβία τον Όγκνιεν Ντόμπριτς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα.

Στη χώρα του γράφουν ότι είναι πιθανό να αποχαιρετήσει και ο Μίτροβιτς, ωστόσο για τον Ντόμπριτς έχει ακουστεί ότι συμφώνησε ήδη με ομάδα της Euroleague, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό ποια είναι.

Ο Ντόμπριτς ετοιμάζεται έπειτα από μια δεκαετία να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του ομάδα, στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά.

Οι Σέρβοι γράφουν ότι οι ερυθρόλευκοι του βελιγραδίου θα χάσουν κι άλλον Σέρβο, αφού και ο Μίτροβιτς αναμένεται να αποχωρήσει, χωρίς να έχει ακουστεί και για αυτόν αν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα.