Ο Σακίλ... καλωσόρισε τον Γιόκιτς στο κλαμπ των κυρίαρχων στα παρκέ του ΝΒΑ (vid)

Νίκολα Γιόκιτς

i

© photo by Jacob Kupferman / Getty Images / Ideal Images

Ο Σακίλ... καλωσόρισε τον Γιόκιτς στο κλαμπ των κυρίαρχων στα παρκέ του ΝΒΑ (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 17:01 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 02.06.2023

Ο Νίκολα Γίόκιτς οδήγησε σε το Ντένβερ στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ κόντρας στο Μαϊάμι και ο Σακίλ Ο' Νιλ για μια ακόμα φορά δεν έκρυψε τον «έρωτά» του για τον σέντερ από τη Σερβία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σακίλ Ο' Νιλ υμνήσει το ταλέντο του Νίκολα Γιόκιτς. Ο Σέρβος σέντερ των Νάγκετς έκανε ένα ακόμα φοβερό παιχνίδι στο game 1 του NBA Finals, γεγονός που ανάγκασε τον πρώην σέντερ των Λέικερς να του βγάλει για μια ακόμα φορά το καπέλο και να τον καλωσορίσει στο κλαμπ των κυρίαρχων παικτών του ΝΒΑ. 

«Τι να πεις γι' αυτόν. Είναι εντυπωσιακός, πασάρει την μπάλα, σκοράρει, είναι οδηγός για την ομάδα του. Είναι ο ορισμός του «να αφήσεις το παιχνίδι πάνω μου». Είναι ο ορισμός ενός σπουδαίου παίκτη: Λάμπει. Ήταν υπέροχο να τον βλέπω να παίζει. Είναι η νέα εποχή των σέντερ, μπορεί να παίξει μέσα και έξω από τη ρακέτα, μπορεί να πασάρει και να σκοράρει».

Στη συνέχεια ο Σακ, έχοντας στο πάνελ του post game τον Γιόκιτς, τον καλωσόρισε στο κλαμπ των ψηλών που κυριαρχούν στα παρκέ. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις στον αέρα, με τον παίκτη των Νάγκετς να μην κρύβει στον παρουσιαστή - πλέον- Σακίλ, πως όταν ήταν μικρός τον είχε ως πρότυπο.