Nuggets Dancers: Τα κορίτσια του Ντένβερ που έκαναν αίσθηση στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ (vid)

Nuggets Dancers

i

© photo by Doug Pensinger / Getty Images / Ideal Images

Nuggets Dancers: Τα κορίτσια του Ντένβερ που έκαναν αίσθηση στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:40 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 02.06.2023

Ο Νίκολα Γιόκιτς με τις εμπνεύσεις του αφήνει τα στόματα των θεατών ανοιχτά και στον πρώτο τελικό κόντρα στους Χιτ κυριάρχησε στο παρκέ. Το ίδιο έκαναν και οι cheerleaders των Νάγκετς!

Η πορεία των Νάγκετς μέχρι τους πρώτους τελικούς της ιστορίας τους, περιελάβανε ατελείωτες ώρες προπόνησης, αφοσίωσης, συνεργασία, ένταση και πάθος. Όχι όμως, μόνο από τον Νίκολα Γιόκιτς και την παρέα του στο Ντένβερ, αλλά και από τις cheerleaders του οργανισμού. 

Η εικοσαμελής ομάδα των χορευτριών που εμφανίζονται ως σύνολο με την ονομασία Nuggets Dancers, έχουν και αυτές τον ρόλο τους σε όλη αυτή την πορεία. Είναι αυτές που κρατούν τον κόσμο συγκεντρωμένο στον στόχο όταν ο κόουτς Μάικ Μπράουν καλεί time out. Είναι επίσης, αυτές που ζεσταίνουν το κοινό πριν βγουν οι παίκτες των Σβόλων για το δικό τους... ζέσταμα και οι μεγάλες πρωταγωνίστριες κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου. 

Ο Γιόκιτς κοίταζε την κόρη του και έδειχνε... δαχτυλίδι μετά το Game 1 (vids)
NBA

08:44 - 02.06.2023

Ο Γιόκιτς κοίταζε την κόρη του και έδειχνε... δαχτυλίδι μετά το Game 1 (vids)

Η μικρή Τζένα, η κόρη του Νίκολα Γιόκιτς, έχει τους δικούς της κώδικες με τον πατέρα της και μετά τη νίκη των Νάγκετς επί των Χιτ του έκανε νόημα, υπενθυμίζοντάς του πως της έχει τάξει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Αυτή είναι η δουλειά τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, στα εντός έδρας ματς της ομάδας, αλλά τώρα η παρουσία τους είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Έχουν βάλει όλο το πάθος τους και όλες τους τις δυνάμεις, διότι και για τις ταλαντούχες κοπέλες οι τελικοί αποτελούν ένα extra κίνητρο. Οι χωρογραφίες έχουν ανέβει... επίπεδο και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι ισάξια με αυτή που παρέθεσαν οι Νάγκετς στον πρώτο τελικό της ιστορίας τους. 

Δηλαδή, στο ματς που με το triple double του Νίκολα Γιόκιτς, νίκησαν με 104-93 τους Μαϊάμι Χιτ και έκαναν το 1-0. Τώρα, όλοι στο Ντένβερ προετοιμάζονται για το Game 2 που είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/6, 03:00). Οι Νάγκετς θα είναι έτοιμοι για τη νέα πρόκληση. Το ίδιο και οι Nuggets Dancers!