Έτσι μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο για το Final 4 από άλλους φιλάθλους - Τι είναι το fan-to-fan marketplace που μόλις άνοιξε

Έτσι μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο για το Final 4 από άλλους φιλάθλους - Τι είναι το fan-to-fan marketplace που μόλις άνοιξε

Sportal newsroom 14:52 - 05.03.2024

Η Euroleague «πιάνει» το σφυγμό του κόσμου για ακόμα μια φορά και ενόψει του Final 4 στο Βερολίνο παρουσίασε το fan-to-fan marketplace, όπου φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού της σεζόν.

Οι μέρες περνούν και το μεγάλο ραντεβού της Euroleague όλο και πλησιάζει. Το Final 4 της διοργάνωσης είναι προ των πυλών και το Βερολίνο αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, σε μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Στην οποία καλεσμένοι θα είναι οι φίλοι του αθλήματος απ' όλη την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό και με την Mercedes-Benz Arena να ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά της, η Euroleague στέκεται στο πλευρό των φιλάθλων έμπρακτα, φέρνοντας στην επιφάνεια μια νέα διαδραστική διαδικασία.

Πρόκειται για το fan-to-fan marketplace, στο οποίο φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού της σεζόν, αλλά και να πουλήσουν τα δικά τους εισιτήρια, σε περίπτωση που δεν μπορούν να βρεθούν στο Βερολίνο για το τριήμερο του Final 4.

Το Final 4 θα διεξαχθεί 24 και 26 Μαΐου και η διοργανώτρια αρχή με το συγκεκριμένο marketplace δίνει τη δυνατότητα σε φίλους του μπάσκετ, που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα εισιτήριο, να δουν την αγορά και να έχουν μια τελευταία ευκαιρία να βρεθούν στην γερμανική πόλη.