Συγκλονιστικές στιγμές στη Stark Arena: Δακρυσμένος ο Ομπράντοβιτς φιλούσε τον Άντζουσιτς, ξέσπασε και η κόρη του Ζοτς

Συγκλονιστικές στιγμές στη Stark Arena: Δακρυσμένος ο Ομπράντοβιτς φιλούσε τον Άντζουσιτς, ξέσπασε και η κόρη του Ζοτς

Γιώργος Γαβριλάκης 14:08 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 08.12.2023

Οι συγκινήσεις που δημιούργησε η αναμέτρησης της Παρτίζαν με την Μιλάνο για την 13η αγωνιστική της EuroLeague ήταν μεγάλες και με το που ολοκληρώθηκε η ανατροπή και η νίκη των Σέρβων, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μοίραζε φιλιά στους παίκτες και στην κόρη του, Άνια, που ήταν στην κερκίδα.

H ατμόσφαιρα στην Stark Arena του Βελιγραδίου, από μόνη της, δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Όχι όταν είναι άδεια, αλλά όταν οι φίλαθλοι της Παρτίζαν κατακλύζουν κάθε εκατοστό της -ειδικά στα παιχνίδια της EuroLeague. Και όταν το παιχνίδι έχει θετικό πρόσημο για τους Σέρβους τότε οι πανηγυρισμοί και οι ζητωκραυγές δεν σταματούν ούτε για ένα δευτερόλεπτο. 

Στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, δημιούργησε έκρυθμες καταστάσεις. Η Παρτίζαν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 15 πόντους διαφορά (60-45) από την Μιλάνο, αλλά τελικά η ανατροπή... έγινε! Το εντυπωσιακό μάλιστα, ήταν πως τελικά οι γηπεδούχοι νίκησαν με διψήφιο αριθμό πόντων: 82-69

Η όλη δραματουργία του αγώνα, έδωσε έξτρα ενέργεια στους φιλάθλους που με την λήξη του... ξεσάλωσαν (με την καλή έννοια). Το ίδιο έκανε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πάνω από 20.000 κόσμος αποθέωνε τους παίκτες και τους προπονητές, ενώ ο «Ζοτς» αφού πρώτα άργησε να δίνει φιλιά στον παίκτη του, Ντανίλο Άντζουσιτς στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την Άνια. 

Η κόρη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν στο γήπεδο, παρακολουθούσε την αναμέτρηση και συγκινημένη στο τέλος... βούτηξε στην αγκαλιά του πατέρα της δακρυσμένη όπως κι εκείνος!  

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπάγερν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!