Η Παρτίζαν έκανε ρεκόρ προσέλευσης στην κανονική διάρκεια της Euroleague
i

©InTime

Η Παρτίζαν έκανε ρεκόρ προσέλευσης στην κανονική διάρκεια της Euroleague

Γιάννης Πάλλας 15:53 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 15.04.2024

Εντυπωσιακά αποτελέσματα πέτυχε εκτός παρκέ η Παρτίζαν, καθώς πραγματοποίησε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στην κανονική διάρκεια της Euroleague

Μπορεί στο παρκέ η Παρτίζαν τη φετινή σεζόν να μην τα πήγε καλά και να έμεινε εκτός play-in και playoff στην Euroleague, αλλά έξω από τις τέσσερις γραμμές έγραψε ιστορία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Κι αυτό το πέτυχε γιατί ο κόσμος μετέτρεπε σε «καμίνι» σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση τη Stark Arena. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ένιωθαν τη στήριξη του κόσμου, αλλά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν όλη τη χρονιά δεν τους επέτρεψαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους.

Η Παρτίζαν ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της Euroleague καταλαμβάνοντας την 11η θέση με απολογισμό 16 νίκες και 18 ήττες.

Η πορεία αυτή όμως δεν εμπόδισε σε τίποτε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια ως το τέλος και να καταγραφεί το μεγαλύτερο ρεκόρ (σε επίπεδο μέσου όρου) προσέλευσης φιλάθλων κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Με τον μέσο όρο των 19.916 εισιτηρίων που διατίθονταν σε κάθε παιχνίδι η Παρτίζαν έγραψε ιστορία στην Euroleague όχι μόνο για τη φετινή κανονική περίοδο, αλλά συνολικά από συστάσεως της διοργάνωσης.

Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα ότι στηρίζει ουσιαστικά την ομάδα και στα... εύκολα της περσινής σεζόν, αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα που υπήρχαν τη φετινή χρονιά, με τους πολλούς τραυματισμούς που δεν επέτρεψαν στους Σέρβους να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.