«Δένει» τον Τρινκιέρι η Ζαλγκίρις με νέο συμβόλαιο

Αντρέα Τρινκιέρι

«Δένει» τον Τρινκιέρι η Ζαλγκίρις με νέο συμβόλαιο

Sportal newsroom 14:13 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 15.04.2024

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αναμένεται να συνεχίσει το έργο του στο Κάουνας, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ζαλγκίρις για νέο συμβόλαιο.

Ανέλαβε την Ζαλγκίρις στα μέσα της σεζόν και κατάφερε να μεταμορφώσει την εικόνα της, κάνοντάς την διεκδικήτρια για μια θέση στο Play-In της Euroleague, σε μια περίοδο που όλοι την είχαν ξεγραμμένη. Ο Αντρέα Τρινκιέρι παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα στο Κάουνας, με τους «πράσινους», δείχνοντας πανέτοιμος για την πρόκληση των πρωταθλητών Λιθουανίας.

Οι «πράσινοι» πάλεψαν έως και τις τελευταίες αγωνιστικές για μια θέση στην 10άδα, με ένα φοβερό ντεμαράζ, την ίδια ώρα που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με σημαντική διαφορά από τους διώκτες της. Όλα αυτά φυσικά με την άφιξη του Τρινκιέρι, ο οποίος φροντίζει να παίρνει από τους παίκτες του το 101% σε κάθε αγώνα.

Η σχέση του με τα μέλη της διοίκησης είναι σε πολύ καλό επίπεδο, κάτι που φαίνεται και στην πράξη. Στο Κάουνας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την δουλειά του Ιταλού τεχνικού, σε τέτοιο βαθμό ώστε οι δύο πλευρές να έχουν ανοίξει κύκλο επαφών για νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει το basketnews.com οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, η οποία θα διατηρήσει τον Τρινκιέρι στην άκρη του πάγκου της Ζαλγκίρις μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25, επιβραβεύοντάς τον για την παρουσία του και την αλλαγή εικόνας της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μια εξέλιξη απόλυτα δικαιολογημένη, με την ομάδα του Κάουνας να έρχεται με φόρα από μεγάλη νίκη κόντρα στην Ρίτας Βίλνιους, του Γιώργου Δέδα, με 92-78, που εδραιώνει τους πρωταθλητές στην κορυφή της βαθμολογίας, με 3 νίκες διαφορά από την δεύτερη θέση.