Euroleague και Motorola ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πιο διαδραστικό παιχνίδι

Euroleague και Motorola ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πιο διαδραστικό παιχνίδι

Νίκος Καλαμπάκας 17:49 - 09.01.2024

Η Euroleague ετοιμάζεται να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Motorola η οποία θα είναι χορηγός του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ μέχρι το 2026.

Η Motorola, που ανήκει στην παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας Lenovo, γίνεται Premium Partner της EuroLeague και του EuroCup.

Η συμφωνία φέρνει τη Motorola και την Ευρωλίγκα μαζί μέχρι το 2026.

Η Euroleague Basketball και η Motorola ανακοίνωσαν μια πολυετή συμφωνία χορηγίας που θα καταστήσει τη Motorola τον premium συνεργάτη κινητών smartphone των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων μπάσκετ, της Turkish Airlines EuroLeague και του BKT EuroCup, για όλο το 2026. Η είδηση θα ανακοινωθεί επίσημα, στις 9 Ιανουαρίου σε μία από τις κλασικές αναμετρήσεις της Turkish Airlines EuroLeague μεταξύ των ισχυρών ομάδων της Μπάγερν Μονάχου και της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Motorola και τη Lenovo στην αυξανόμενη οικογένεια στρατηγικών συνεργατών μας», δήλωσε ο Παούλιους Μοτεγιούνας, Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague Basketball. «Ακριβώς όπως και η Euroleague Basketball, η Motorola είναι ευρέως γνωστή για την πλούσια ιστορία, την καινοτομία και το πάθος της. Ανυπομονούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια αποστολή να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά μέσω της τεχνολογίας και του αθλητισμού».

Η Motorola, εταιρεία της Lenovo από το 2014, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας ως βασικός παράγοντας για τη μεταμόρφωση της τεχνολογίας των smartphones. Η Euroleague Basketball, γνωστή για τις κορυφαίες διοργανώσεις καλαθοσφαίρισης σε όλη την Ευρώπη, έχει θέσει σταθερά ως προτεραιότητα τους φιλάθλους της και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια των αγώνων της. Η συνεργασία με τη Motorola επιβεβαιώνει αυτή τη δέσμευση, με έμφαση στην ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών του τελικού χρήστη - των παθιασμένων φίλων του μπάσκετ που κάνουν τις διοργανώσεις της Euroleague πραγματικά ξεχωριστές.

Η Ευρωλίγκα είναι η τελευταία μεγάλη παγκόσμια αθλητική συνεργασία που συμφωνήθηκε από τη Motorola και τη Lenovo, μαζί με άλλους σπουδαίους οργανισμούς όπως η Formula 1®, η Ducati Corse, οι Chicago Bulls, οι Milwaukee Bucks, η La Liga και οι San Diego Padres, μεταξύ άλλων.

Ο Φάμπιο Καπόκι, γενικός διευθυντής της MBG EMEA, σχολιάζει τη χορηγία:

«Το 2023, είδαμε τεράστια επιτυχία σε όλη την ΕΜΕΑ για συνεργασίες και συμπράξεις που είχαν απήχηση στα σημεία πάθους των καταναλωτών. Και τώρα, ξεκινάμε τη νέα χρονιά με το να γίνουμε χορηγός της Turkish Airlines EuroLeague και του BKT EuroCup, των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων για συλλόγους μπάσκετ. Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για τη Motorola και για ένα σημαντικό ορόσημο στην εξέλιξη του brand μας».

Ο Φάμπιο Καπόκι πρόσθεσε: «Επιδιώκουμε να είμαστε μια μάρκα με επίκεντρο τον καταναλωτή και μέσω της τελευταίας μας συνεργασίας, μπορούμε να συνδεθούμε με τους καταναλωτές σε όλη την κοινότητα της Euroleague και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να ζήσουν τις στιγμές μέσα από το δικό τους φακό και τα δικά τους πάθη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Euroleague Basketball και κάνουμε πραγματικότητα την κοινή μας φιλοδοξία να γίνουμε γεννήτορες θετικής αλλαγής».

Λάρα Ροντίνι, Διευθύντρια Παγκόσμιων Χορηγιών της Lenovo:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα συνεργασία με την Euroleague Basketball, η οποία υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τη σημασία που έχει για την εταιρεία μας να συμμετέχει στον κόσμο του αθλητισμού για τη βελτίωση της αναγνωρισιμότητας και της τοποθέτησης της μάρκας μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι δύο εταιρείες μοιράζονται σημαντικές κοινές αξίες, όπως το πάθος, τα ισχυρά κίνητρα, η αφοσίωση, η εστίαση στο αποτέλεσμα και το ομαδικό πνεύμα, και θα συνεργαστούμε μαζί σε έναν κόσμο όπου οι φίλαθλοι αντιπροσωπεύουν μια μακρά ιστορία ανθρώπινων, αθλητικών, κοινωνικών και ηθικών αξιών.

Μπαίνουμε σε μια τεράστια ευκαιρία, μέσω της χορηγίας της Turkish Airlines EuroLeague και του BKT EuroCup, να συνδέσουμε χιλιάδες ανθρώπους - παθιασμένους οπαδούς που ζουν σε διάφορες χώρες - δίνοντας τη δυνατότητα να αφηγηθούν την ιστορία τους όπως τη βλέπουν. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει επίσης στη Motorola να δημιουργήσει αποκλειστικό περιεχόμενο και να εμπλέξει τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο στη γιορτή του κορυφαίου ευρωπαϊκού μπάσκετ και να δημιουργήσουν διαρκείς, εντυπωσιακές στιγμές».

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το παγκόσμιο και εμβληματικό εμπορικό σήμα της Motorola θα εμφανίζεται σε όλους τους αγώνες της EuroLeague και του EuroCup, εντός και εκτός γηπέδου, καθώς και στις ψηφιακές πλατφόρμες και το περιεχόμενο των διοργανώσεων.

Περαιτέρω πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της εμπειρίας των φιλάθλων της EuroLeague και του EuroCup μέσω της ευρύτερης υποδομής τεχνολογικών δυνατοτήτων της Lenovo και της Motorola θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τη συνεργασία μας με τη Motorola, μία από τις πιο εμβληματικές μάρκες κινητής τεχνολογίας, που μοιράζεται τις βασικές μας αξίες της προσέγγισης με επίκεντρο τον φίλαθλο και της συνεχούς καινοτομίας. Η Euroleague Basketball είναι υπερήφανη για την εκτεταμένη παρουσία της σε όλη την περιοχή, γεγονός που μας καθιστά μία από τις λίγες ιδιοκτησίες εμπορικών σημάτων που είναι σε θέση να παρέχουν μια πραγματικά πανευρωπαϊκή πλατφόρμα», δηλώνει ο Γκέιν Ντέιβις, , Senior Director Corporate Partnerships & Licensing της Euroleague Basketball. «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Motorola για να προσφέρουμε μια βελτιωμένη εμπειρία για τους οπαδούς της Euroleague σε όλες τις αγορές μας».

Αυτή η συνεργασία μεταξύ της Euroleague Basketball και της Motorola σηματοδοτεί την κοινή τους αφοσίωση στο να διευρύνουν τα όρια της καινοτομίας, διατηρώντας παράλληλα τους φιλάθλους στο επίκεντρο του παιχνιδιού. Καθώς εξελίσσεται η συνεργασία, και οι δύο οργανισμοί είναι ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουν πρωτοποριακές εξελίξεις που θα βελτιώσουν την εμπειρία των φιλάθλων στον κόσμο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης